Digidexo.com

Tegn og symptomer på Mild angst angrep

En angst angrep oppstår når nervøsitet og en rask puls, komme plutselig. Et angrep kan oppstå som følge av en ekstern utløser eller forekomme tilfeldig, som varierer i alvorlighetsgrad fra mild til ødeleggende. Milde angstanfall har mindre akutte tegn og symptomer enn panikkanfall og er generelt lettere å administrere.

Tegn

Med enhver medisinsk tilstand, "symptomer" er subjektive effekter som en pasient opplever, mens "tegn" er fysiologiske indikatorer på at medisinske fagfolk bruker for å stille en diagnose.

Mens symptomer på en angst angrep variere, skiltene er generelt lik og inkluderer økt hjertefrekvens, kroppstemperatur og svette. Pusten din blir grunt, og musklene kan spent opp. Du kan også starte risting eller skjelving.

Symptomer

Angst lider ofte refererer til "fight or flight" respons når de beskriver symptomene på en forestående angst angrep. De rapporterer et rush av adrenalin, som kan være ledsaget av kvalme, urolig mage eller diaré. Noen mennesker føler seg svimmel eller svak og måtte legge seg ned for å unngå besvimelse. Hodepine og spenninger i nakke og skuldre er også vanlige symptomer på angst angrep, og noen mennesker rapporterer et tap av matlyst til angst passerer.

Psykologiske symptomer

Den mentale og emosjonelle symptomer på en angst angrep er knyttet til de fysiske symptomene. Rush av adrenalin og stresshormoner som kortisol frigis under en angst angrep utløser psykiske symptomer, som igjen fôrer fysisk reaksjon.

De psykologiske symptomer på en angst angrep inkluderer følelser av frykt eller redsel, racing tanker og problemer med å konsentrere seg eller ta avgjørelser. En opptatthet av død, sykdom eller fysisk skade kan dominerer mens midt oppe i en angst angrep, til tross for kunnskapen om at frykten er irrasjonell.

Behandling og forebygging

En rekke atferdsmessige og medisinske behandlinger er tilgjengelig for angstanfall. Uriktig pusting kan føre til hyperventilering, noe som fører til symptomer på angst og panikk, ifølge Trans4mind.com. Øve dyp, kontrollert pusting kan bidra til å lette den fysiske symptomer på angst, som igjen reduserer de mentale effektene ved å bidra til å gi oksygen til hjernen og senke pulsen. Telling øvelser og lukkede øyne avspenningsteknikker er også effektive.

Urten Valerian rot kan hjelpe. Mens ytterligere forskning er nødvendig, mange rapporterer bedring i angst symptomer mens du tar det. Andre populære urte kosttilskudd inneholder kava kava, pasjons og kamille. For mer alvorlige tilfeller kan reseptbelagte anxiolytika fra benzodiazepin familien av narkotika være effektive.

Konklusjon

Angstanfall, enten mild eller alvorlig, kan påvirke din livskvalitet. Hvis du opplever gjentatte angrep, snakk med en mental helse profesjonell om behandlingstilbud.