Digidexo.com

Klyster hos barn

Klyster brukes til å bidra til å avlaste påvirket avføring. Barn kan være foreskrevet klyster hos lege etter kirurgi eller hvis de har vært forstoppet, og har ikke hatt regelmessig avføring. I tillegg kan de anvendes for å rense tarmen før operasjonen, røntgenstråler, endoskopi eller andre tarm prosedyrer.

Typer

Klyster kommer i flytende form og er satt inn i anus for barn for å hjelpe løsne sikkerhetskopiert avføring. Enemas kommer i flere typer, inkludert mineralolje, hjemmelaget saltløsning og fosfat-løsning.

Funksjoner

Mineralolje kommer i 4,5 oz. og kan kjøpes på apoteket. Den hjemmelagde saltvann er laget av 2 nivå ts. av bordsalt og Quart lunkent vann, som en settes inn ved hjelp av et klyster tube og bag. Den fosfatoppløsning klyster kommer lett fremstilles i et apotek.

Advarsel

Ingenting bør legges til klyster, spesielt med hjemmelagde klyster. Ikke bruk såpe, hydrogen peroxide eller rent vann med klyster. Disse elementene kan være svært farlig.

Dosering

Mineralolje dosering er 2,0 oz. i 2 til 6 år gammel og 4,5 oz. for eldre enn 6. Hjemmelaget løsning dosering er 6 oz. for 2 til 6, 12 oz. for 6 til 12 og 16 oz. for personer eldre enn 12. fosfatoppløsning doser går etter vekt:

£ 20 er 1 oz., Er £ 40 2 oz., Er £ 60 3 oz., Er £ 80 4 oz., Er 90 + kg 4,5 oz.

Betraktninger

Noen ganger kan en andre klyster må gis for å lindre den påvirket avføring. Klyster kan gis til barn igjen etter 24 timer etter den første klyster er gitt og med legen konsultasjon.