Digidexo.com

Hvordan å leve med kronisk Lyme sykdom

Hvordan å leve med kronisk Lyme sykdom


Lære å leve med kronisk Lyme sykdom er en pågående prosess. Sykdommen endringer gjennom årene, derfor, måten å takle innebærer å tilpasse seg sin tilstedeværelse. Noen dager eller uker kan være fri for symptomer, mens andre kan være nådeløs. En diett av antibiotikabehandling kan bli en livsstil når sykdommen er aktiv. Les videre for å lære å leve med kronisk Lyme sykdom.

Hvordan å leve med kronisk Lyme sykdom

•  Forstå viktigheten av å få en nøyaktig diagnose. Lyme sykdom har manifestasjoner som er felles med mange andre sykdommer og sykdommer. Når en beslutning er tatt som du definitivt ha Lyme sykdom, kan legen din mer nøyaktig behandle symptomene dine og hjelpe deg med å håndtere sykdommen.

Finn en lege som forstår hva det er å leve med kronisk Lyme sykdom og aggressivt behandler symptomene. Dette er trolig den viktigste delen av klimaendringer med oppturer og nedturer i denne sykdomsprosessen. Hvis legen lytter til dine symptomer, kan han hjelpe deg å ligge i forkant av de store hindringer av Lyme sykdom.

forstår at du kan trenge å være avhengig av familie og venner når Lyme sykdom er svært aktive. I avansert kronisk Lyme sykdom, kan det være tider med hukommelsestap og manglende evne til å konsentrere seg. Stol på de rundt deg til å være din støtte i disse vanskelige tider.

Innse at det vil være nødvendig å ha en langsiktig antibiotikabehandling hver gang du har et tilbakefall av Lyme sykdom. Uten de riktige antibiotika, kan sykdommen utvikle seg til omfattende nevrologiske eller fysisk svekkelse.

Oppretthold håp om at det vil være en kur for kronisk Lyme sykdom. Forskning pågår som flere leger erkjenner ødeleggelsene denne sykdommen har på pasienter og deres familier.

Vurdere å starte en lokal støttegruppe. Kronisk Lyme sykdom er ikke like omtalt som mange andre sykdommer, og du kan ha problemer med å finne andre pasienter. Diskuter ideen med helsepersonell for å se om hun kan bistå i å få andre Lyme sykdom lider å danne en lokal gruppe.

Hint

  • Hold deg informert om den nyeste informasjonen om Lyme sykdom som rapportert av Centers for Disease Control and Prevention nettside. Se Resources for en kobling. Leve klokt ved å unngå områder der hjort flått er utbredt for å redusere sjansene for ytterligere smitte.
  • Se legen din så snart som symptomer på kronisk Lyme sykdom dukker opp. Utsettelse starter antibiotikabehandling kan føre til livstruende tilstander.