Digidexo.com

Hvordan styrke en Toddler immunsystem naturlig

Betyr det virke som om din pjokk er en dryppende, snørret rotet hele vinteren? Vintermånedene er synonymt med forkjølelse og influensa. Hele vinteren, foreldre tilbringer sine dager å tørke nese, undervisning små å dekke sine hoste og i utgangspunktet beroligende og trøst miserable små gutter og jenter. Sykdom er en uunngåelig del av livet, men du kan ta skritt for å styrke din pjokk immunsystem. Og det kan gjøres naturlig, uten kostbare kunstige tilskudd.

Hvordan styrke en Toddler immunsystem naturlig

•  La dem hvile. Selv om det kan virke for opplagt, er søvn pjokk beste våpen for å bekjempe sykdom. Under søvn, din pjokk Kroppen reparerer seg selv og forbereder for neste dag. Søvn er også en stress-redusering. Det kan virke vanskelig å tro din giggly pjokk har noe stress, men hverdagslige hindringer føre til at noen spenning i den lille. Stress kan svekke immunsystemet betraktelig.

få dem i bevegelse. Hvile er avgjørende for din pjokk sunt immunsystem, men så er mosjon. Småbarn er aktiv av natur, så det skal ikke så mye til å følge dette tipset. Trening styrker hjertet og musklene, slik at barnets kropp for å redusere stress og bekjempe sykdommer. Ta litt tid til å leke ute, hvor din pjokk kan slikke sol og absorbere naturlige kilder til vitamin D.

Få dem til å spise sine grønnsaker. Lettere sagt enn gjort for de fleste småbarn, ikke sant? Sunn mat, inkludert fersk frukt og grønnsaker, hele korn og magre proteiner, har de nødvendige vitaminer for å holde pjokk kropp kjører i toppform. Vann er den beste immun-boosting drikke for den lille. Appelsinjuice skryte vitamin C, men sjekk for å se hvor mye sukker er lagt til. Les etiketten og se etter uttrykk som "100% juice" eller "uten tilsatt sukker".

La dem ha te. Det høres sprøtt, men en daglig liten kopp grønn te kan øke barnas immunitet. Grønn te er full av antioksidanter og antigener, som avverge forkjølelse og influensa, ifølge National Academy of Science. Selv om grønn te inneholder lite koffein, hvis du finner barnet ditt urolig etter te, er koffein-fri grønn te tilgjengelig. Barn i andre land, for eksempel Storbritannia og Kina, begynner å drikke te i ung alder. Te tilbys på snack tid er tradisjonell og forventet. Så hvorfor ikke gjøre din neste "tea party" litt mer realistisk - og styrke din pjokk immunsystem i prosessen.

Hint

  • "Et lykkelig barn er et sunt barn," det sies. Kropp og sinn jobber tett sammen, så sørg for at du ler og har det gøy med pjokk hver dag.
  • Før du gir din pjokk noen homøopatiske urtemedisiner er utformet for å øke immunitet, alltid sørge ingrediensene og dosering er trygt.