Digidexo.com

Hvordan Les Protein testing strimler

Protein testing strimler brukes ofte i det medisinske feltet for å oppdage ørsmå ubalanser i kroppen som kan tyde på sykdom eller mangler. Disse testene er en uvurderlig måte å oppdage sykdommen tidlig, hvis de brukes regelmessig og lese ordentlig.

Hvordan Les Protein testing strimler

•  Samle en urinprøve i morgen, når protein markører er den sterkeste. Drikk en sjenerøs mengde vann før testen. Samle en urinprøve i en ren, glassbeholder.

Raskt dyppe en testpinne i prøven. Ikke la den i utvalget for lenge, da urinen vil oppløse reagensen på stripe. Skyv strimmelen mot kanten av beholderen for å fjerne overskudd av urin. Hold strimmelen horisontale for å hindre at reagensene i å kjøre og forurenser resultatene.

Når stripen har skiftet farge, sammenligne den med fargekart som fulgte med strips og registrere resultatene.

De fleste tester vil komme med informasjon om forventede resultater. Sammenligne dine resultater med denne informasjonen. Legg merke til noen resultater som er utenfor normen, og diskutere med legen din.

Hvis resultatene vises unormal, gjenta testen med en frisk stripen for å bekrefte at den første testen ble gjort riktig.

Hint

  • Bruk alltid en fersk urinprøve for best resultat.
  • Ikke bruk teststrimler til selv diagnose; bruke dem som en helseovervåking verktøyet bare. Diskutere eventuelle resultater med din lege.