Digidexo.com

Helsepolitikk for Daycares

Helsepolitikk for Daycares


Barnas ernæring kan påvirke vekst, helse og fedme. Den ernæringsmessige politikk i barnehager bidrar bestemme om et barn får god ernæring. På grunn av denne innflytelsen, er det viktig for barn å være i barnehager med gunstige ernæringsmessige retningslinjer. Når du velger en barnehage, bør foreldrene vurdere ulike aspekter av ernæringspolitikken.

Nasjonale krav

Daycares som er i US Department of Agriculture (USDA) barn og voksen Care Food Program (CACFP) må oppfylle visse kriterier for maten de serverer. De må tjene en del av barnets daglige behov for visse næringsstoffer, og inkluderer porsjoner fra ulike matvaregrupper. Retningslinjene CACFP ble utviklet for å sikre ernæringsmessig dekkende, og ikke for å løse fedme.

Servert mat

Mange barnehager leverer måltider inkludert frokost, lunsj, middag og snacks. De kan forberede denne maten på stedet, eller bestille den fra en food service eller cateringselskap. Disse daycares kan ha ernæringsmessige retningslinjer vedrørende disse matvarer, for eksempel mengden av fett eller antall porsjoner med frukt og grønnsaker som tilbys per dag. Foreldre kan be om å se en ukentlig eller månedlig menyen for å hjelpe dem å vurdere ernæringspolitikk i barnehage, og de bør be om spesielle behov, for eksempel allergi eller matintoleranse.

Matvarer fra Hjem

Noen barnehager som tillater matvarer fra hjemmet begrense hvilke typer mat som foreldre sender. De kan forby høy fett eller sukker mat som chips eller godteri. I tillegg kan barnehager har en policy for Bursdagsfeiring. De kan forby junk mat som cupcakes eller pizza, og i stedet be foreldre å levere sunnere snacks for barnas bursdagsfeiringer.

Nutrition Education

Noen barnehager krever sine ansatte til å lære grunnleggende ernæring som en del av sin opprinnelige eller kontinuerlig opplæring. Barnehagene styremedlemmer kan også oppfordre sine omsorgspersoner til å forsterke sunn ernæringspolitikk under måltider. Personalet kan prise et barn for å spise gulrøtter, eller nevne at melk bygger sterke bein. Å lære barn, kan daycares vise alderstilpasset ernæringsrelaterte materialer i barnehagen slik at barna kan lære av dem. Et eksempel er USDA mypyramid for preschoolers.

Betraktninger

Bortsett fra CACFP standarder, forskrifter om næringspolitikk for barnehager varierer over hele landet. Ulike stater har varierende ernæringspolitiske kriterier for sine barnehager til å bli lisensiert. Foreldrene har ansvar for å finne ut hva deres stater krever. Foreldre bør også prøve å verifisere at deres barnehage er virkelig gjennomføre, og ikke ignorere, deres ernæringsmessige retningslinjer.