Digidexo.com

Hvordan få gratis medisin til barn

Mer enn 8 millioner barn i USA mangler helseforsikring, og mange flere millioner er underforsikret, ifølge US Census Bureau. Mangelen på tilstrekkelig dekning kombinert med økonomiske bekymringer gjør det vanskelig for mange familier å ha råd resept eller over-the-counter medisiner for sine barn. Heldigvis finnes det mange ressurser for å finne gratis eller redusert kostnader medisiner for barn. Kommunale etater og private veldedighetsorganisasjoner kan hjelpe deg med å finne og melde deg på programmer som gir resept hjelp til barn i lavinntekts eller på annen måte økonomisk urolige familier.

Hvordan få gratis medisin til barn

Request medisinering prøver fra ditt barns barnelege. Legemiddelkonsulentene ofte gi leger trial-sized prøver av ulike reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å gi videre til pasienter.

Be farmasøytisk selskap som produserer barnets medisiner hvis du er kvalifisert for å få hjelp. Pfizer nyttig svar, for eksempel, tilbyr assistanse programmer for de uforsikrede og underinsured som trenger hjelp til å komme Pfizer medisiner.

Sjekk med din lokale velferdskontor for familiens valgbarhet for offentlig støtte. State Medicaid programmer og State Barnas helseforsikring programmer (SCHIP) dekker reseptbelagte legemidler, og flere også betale for noen over-the-counter medisiner. SCHIP programmer er finansiert av den føderale regjeringen og administreres av statene til å dekke lavinntektsfamilier med barn.

Kontakt lokale barnesykehus for informasjon om medisinering hjelpeprogrammer. Hvis sykehuset ikke har et program, bør ansatte være i stand til å peke deg i riktig retning.

Kontakt lokale veldedige organisasjoner om hjelp for din familie. Begynn med The United Way, en paraplyorganisasjon for ulike veldedige organisasjoner.

6. Påfør online på SelectCare Fordeler Network (www.scbn.org). Denne pasienten hjelpeprogram gir hjelp i å finne, kvalifisere for og tilgang til gratis reseptbelagte medisiner.

Hint

  • Besøk FamilyWize.org for et gratis kort som tilbyr reseptbelagte-stoffet rabatter på deltakende apotek. Programmet har ingen påmelding eller kvalifikasjonskrav.
  • Aldri gi barnet ditt et stoff som ble foreskrevet for noen andre; det er ulovlig og potensielt farlig.