Digidexo.com

Hemorrhoid behandling for barn

Hemorroider skjema når venene i anus blir hovne. De kan forårsake kløe, svie, blødninger og smerter som gjør selv de enkleste oppgavene nesten uutholdelig. Selv om de er vanligvis ikke så alvorlig hos barn som hos voksne, og vanligvis klare seg på egen hånd, det er tider når behandlingen er nødvendig for å avlaste barnet av ubehag forbundet med hemorroider.

Anal Care

Bruk baby wipes heller enn tørr toalettpapir for å tørke etter avføring. Dette vil redusere overdreven rubbing og hard tørke i anal regionen. Hold anal området rent og tørt som mulig. Unngå å bruke såpe når bading barnet og klapp anal området tørt med et håndkle etter bading. Barn bør oppmuntres til å ha avføring så snart de føler trang, så motstå denne trangen kan føre til forstoppelse, som vil bare ytterligere irritere hemorroider. I tillegg prøve å begrense hvor lenge barnet sitter på toalettet til mindre enn fem minutter for å hindre unødig belastende.

Hjem Rettsmidler

Det er for øyeblikket ingen over-the-counter hemorrhoid kremer egnet for bruk hos barn. Det er imidlertid flere hjem behandlingstilbud som kan brukes til å lindre smerte og ubehag forbundet med hemorroider hos barn og fremme raskere helbredelse.

Administrere barnas eller spedbarn ibuprofen å hjelpe med smerter og betennelser. Sørg for å kontakte lege eller apotek for riktig dosering for barnets alder og vekt. Be barnet suge i en Sitz bad i 20 til 30 minutter til flere ganger om dagen. Du kan kjøpe en sitz bad som passer rett over toalettsetet fra de fleste stoff butikker. Hvis du foretrekker, kan du fylle badekaret med ca 4 inches av varmt vann og ha barnet suge. I tillegg kan du legge havregryn pulver til sitz bad for å gi lindrende lettelse. Maismel kan bli stenket over anal regionen for å kontrollere overdreven kløe. Bruk is innpakket i et håndkle til det berørte området for omtrent fem minutter for å gi lindring av smerte og ubehag. Vaselin kan påføres direkte til endetarmen for å tillate avføring å passere lettere og hindre irritasjon under en avføring. Holde barnet aktivt for å bedre blodsirkulasjonen, styrke musklene og øke immunitet.

Diet

En diett rik er fiber er svært viktig i behandling av hemorroider hos barn, og hindre dem fra å dannes i første omgang. Hemorroider hos barn er ofte et resultat av forstoppelse, noe som fører herdet avføring og straining under avføring. Fiber fremmer regelmessig avføring og reduserer forstoppelse. Fersk frukt og grønnsaker, hele korn korn og brød, brun ris, fullkorn pasta, nøtter, frø, bønner og linser er noen eksempler på mat med høyt fiber. Unngå serverer mat som fremmer forstoppelse som melk, ost, iskrem, kaker, cookies og bearbeidet mat. Barnet bør drikke rikelig med væske i løpet av dagen, helst vann eller juice. Ikke gi barnet ditt koffeinholdige drikker som te eller brus som disse har en vanndrivende i dem, som trekker vann fra kroppen.