Digidexo.com

Hva er årsakene til diaré og besvimelse hos barn?

Mens diaré er en vanlig barndom sykdom, når det er ledsaget av besvimelse kan det tyde på en alvorlig tilstand. Barn som lider av diaré og besvimelse trenger legehjelp, da disse symptomene kan tyde på dehydrering, en livstruende situasjon.

Identifikasjon

Omsorgspersoner bør oppsøke lege for å finne årsaken til diaré og besvimelse hos barn. Ofte oppstår diaré som et resultat av en reaksjon på matvarer eller viral infeksjon. Besvimelse kan forekomme når diaré forårsaker et barn å bli dehydrert.

Typer

Hvilke typer forhold som kan forårsake diaré og besvimelse inkluderer magevirus og migrene. Ifølge feil diagnose, kan sjeldne tilstander som multippel system atrofi forårsake diaré og besvimelse.

Dehydrering

Dehydrering er en mulig konsekvens av alvorlig diaré. Symptomer inkluderer besvimelse, munntørrhet, sjelden vannlating, tretthet og feber. The National Institutes of Health anbefaler at barn bli vurdert av en lege hvis de viser tegn på dehydrering.

Advarsel

Ifølge baby Center, bør du ikke gi barn over-the-counter diaré medisiner, som de kunne gjøre sine diaré verre.

Behandling

Behandling for diaré innebærer å tilby barn rikelig med væske, for eksempel vann, juice, buljong og suppe. De bør også gis en elektrolytt løsning for å erstatte næringsstoffene tapt under sine utbrudd av diaré.