Digidexo.com

Hvordan Løs opp en nyrestein

Hvordan Løs opp en nyrestein


Min mor led med nyrestein. Så mye at tilbake på 1950-tallet da de ikke visste så mye om tilstanden, legen fjerne en av hennes nyrer. Mor levde for mer enn 40 år med én nyre. Men betydde det å være ekstra forsiktig når det kom til nyrestein. Jeg skal fortelle deg hvordan å oppløse en nyrestein.

Hvordan Løs opp en nyrestein

Nyrestein er små mineralforekomster som danner over en periode. Det begynner vanligvis ut meget liten, men har en tendens til å vokse i løpet av en tidsperiode hvis det ikke spyles gjennom kroppen systemet. Urolog fant at nyrestein kommer fra en stor forekomst av kalsium eller urinsyre i urinen. Det kan også være forårsaket av for lite vann i nyrene som oppløser avfallet. Min mor ofte anbefalt at vi drikker en liter vann hver dag. Nyrestein viser også opp i forskjellige størrelser og har vært kjent for å variere fra 4mm til 7mm. Dersom stenen er liten nok, kan den oppløses på egen hånd dersom personen drikker den riktige mengde væske. Noen steiner kan kreve kirurgi fordi de er for store til å gå bort ved å drikke vann eller væske for å skylle systemet. I dette tilfelle kan noe urologens velge å benytte vibrasjonsteknikk i håp om å bryte stein opp i mindre stykker slik at de kan oppløses. Den vanligste nyrestein er kalsiumfosfat-stein som vanligvis er behandlet med vitamin C.

Oppløs Stone.

For å løse opp en kalsium nyrestein, bland en kopp konsentrert sitronsaft med en liter vann og drikke det. Gjenta denne fremgangsmåten to ganger i en 24 timers periode. Hvis steinen er vedvarende, bør du kontakte legen din.

forebygge nyrestein.

Nyrestein kan unngås ved å øke væske og vitamin C inntak. Prøv å drikke frukt og grønnsaker for å øke kroppens dine citrate nivåer. Citrate har en tendens til å stoppe kalsium buildup. Hold deg unna brus spretter og mat med høyt sukkerinnhold.

Prøv å ta en god B-kompleks vitamin supplement hver dag. Nyrestein er ekstremt smertefullt. Men dette er en naturlig måte å oppløse en nyrestein.

Hint

  • Flere nettsteder tilbys informasjon om hvordan å oppløse nyre steiner. Jeg foreslo en min mor pleide fordi jeg vet det fungerer. Tilgang til områder i ressursen avsnittet nedenfor for andre foreslåtte rettsmidler og preventions.
  • Hold deg unna sukkerholdige matvarer.