Digidexo.com

Protein Shake Diet Anmeldelser

Det finnes en rekke forskjellige former av protein shake dietter. Noen hjelpe deg å miste vekt raskt. Noen fungerer ikke i det hele tatt. Noen er tilsynelatende laget på sparket, uten noen fast plan på plass. Men uansett hvilken plan du velger, er det beste alternativet for å innlemme fornuftige måltider, regelmessig mosjon og masse vann.

Slim-Fast Diet

Slim-Fast Diet steg til popularitet på 1980-tallet, etter å ha mottatt påtegninger fra kjendiser. Den består av en shake til frokost, en til lunsj og en fornuftig middag på ca 600 kalorier. Planen etterlyser også snacks som frisk frukt og grønnsaker rundt måltidene. Slim-Fast er vanligvis betraktet som mer av en "måltid-erstatning" enn "protein" drikke, men noen av sine shakes nå bestå av så mange som 20 gram protein. Anmeldelser av denne dietten varierer, med noen mennesker å miste vekt raskt og andre ikke miste mer enn fire eller fem pounds i tre måneder.

Soy Protein Shake Diet

En soya protein shake diett følger de samme retningslinjer som Slim-Fast, med det åpenbare unntaket at du drikker en soya protein shake til frokost og lunsj. Soya har blitt sagt å øke muskelmasse og hjelpe kroppen å forbrenne fett, noe som gjør den ideell for vekttap. Men i likhet med Slim-Fast tilnærming, er soya protein diett ikke regnes som en som vil føre til langsiktig vekttap-rett og slett fordi det ikke er sannsynlig å opprettholdes gjennom et helt liv (eller bør det være).

WonderSlim Diet

Den WonderSlim Diet er sentrert rundt protein-beriket måltid-erstatning vibrering, men også består av ernæringsmessige barer, supper og en bestemt måltid plan (det gir enda en handleliste for å hjelpe deg å finne ut hvilke typer matvarer for å kjøpe). Fordelene med WonderSlim Diet er at det er forholdsvis billigere enn andre planer, og hvert måltid på programmet tar fem minutter eller mindre for å forberede. Det er også ansett som en diett som lærer sunne valg og kan opprettholdes over en lang periode. Dette har tjent WonderSlim plan stort sett positive anmeldelser.

Protein Shake & vegetabilsk kosthold

En plan som er økende i popularitet består utelukkende av protein shakes og grønnsaker. Tilhengere av denne dietten har en protein shake til frokost, lunsj og middag, som supplerer det med tre eller fire porsjoner grønnsaker hver dag-for totalt ca 1200 kalorier per dag for kvinner og rundt 1500 for menn. Proteinet og veggie diett har vist seg å føre til raskt vekttap, men samlet er det protein som finnes i shakes ikke anses å være nok til å opprettholde dietten for alltid.

Synopsis

Det er liten tvil om at de fleste protein shake dietter vil hjelpe kaste pounds raskt. Som en ekstra bonus, protein vibrering er enkle å tilberede og perfekt for folk på farten. Men når det kommer til den langsiktige, er det ingen bevis som tyder på at tilhengerne av disse diettene vil gjøre sunne valg, eller holde vekten av.