Digidexo.com

The Best Over-the-counter vekttap Pill

På tross av alle produkter på markedet som gjør fet krav om å hjelpe folk ned i vekt, er det ingen mirakel pille som er faktisk kommer til å gjøre deg kaste pounds. Her er en titt på noen av de beste over-the-counter vekttap piller, inkludert Alli, den eneste som er godkjent av US Food and Drug Administration.

Alli

Alli er en pille som reduserer mengden fett absorberes i kroppen din. Du må også følge et sunt kosthold og mosjon rutine for å nyte fordelene Alli tilbyr. hvis du spiser for mye fet mat mens du tar Alli du kan lide av diaré og gass. Alli er laget med orlistat, en reseptbelagte medisiner tilgjengelig bare for voksne over 18 år.

Andre populære kosttilskudd

Populære over-the-counter vekttap rettsmidler inkluderer hoodia, ephedra og grønn te ekstrakt. Hoodia er en urte supplement stammer fra en kaktus plante i det sørlige Afrika, men det er ingen bevis for at denne appetitt suppressant fungerer. Ephedra, nå kun lovlig solgt i te, er en appetitt suppressant kjent for å øke blodtrykket og hjertefrekvensen. Søvnløshet, slag og død har vært knyttet til det, selv om det fortsatt selges mye på Internett. Grønn te ekstrakt selges med løfte om å øke stoffskiftet og redusere appetitten. Side påvirker er oppkast, fordøyelsesbesvær og diaré.

Risiko

Fordi nesten alle de over-the-counter vekttap piller mangler det amerikanske Food and Drug Administration godkjenningsstempel, produsenter er ikke underlagt de samme standardene som du finner i FDA-godkjente medisiner. Derfor, fortsette med forsiktighet når du prøver noen av disse vekttap piller.

Betraktninger

Å kunne gå ned i vekt, ikke stole på en pille. Stol heller på en diett av hele matvarer, inkludert rikelig med frukt og grønnsaker, magre proteiner og hele korn. Utvikle en øvelse som forbedrer den kardiovaskulære kondisjonen, styrke og fleksibilitet. Pass på å drikke åtte 8-unse glass vann om dagen, og ta en FDA-godkjent daglig multivitamin.

Bad Reaksjoner

Hvis du opplever en rask hjerterytme eller smerter i brystet som følge av å ta noen over-the-counter medisiner, ringe legen din umiddelbart eller besøke et sykehus akuttmottaket. I tillegg, hvis du opplever andre symptomer som fordøyelsesproblemer, smerter eller ubehag, må du slutte å ta medisinen og ringe legen din umiddelbart.