Digidexo.com

1000 Calorie Diet Meny

Spise færre kalorier er en god måte å gå ned i vekt, og planlegger dine måltider og snacks kan være en effektiv måte å sørge for at du holder deg til 1000 kalorier du budsjettert for dagen. Bruk rettledning under som en prøve-menyen.

Frokost

Havregryn er en god frokost alternativ fordi det er lav i kalorier og fett, men høy i fiber, noe som bidrar til å holde deg full. En kopp vanlig havregryn har 300 kalorier. Hvis du legger til en teskje brunt sukker (11 kalorier) og 1/4 kopp skummet melk (25 kalorier), vil din frokost totalt være 336 kalorier.

Snack

En liten banan har 90 kalorier. Bananer, som andre frukter, er høy i naturlig sukker som kroppen din vil forbrenne raskt. Du kan sammenkoble banan med en spiseskje med tørre stekte cashewnøtter, som vil være en annen 49 kalorier. Dette gjør din snack 139 kalorier.

Lunsj

Suppe og salat gjør en god lunsj-alternativ. Velg en boks med suppe som er rundt 100 kalorier eller færre. Progresso har en linje av supper rettet mot dieters som har færre enn 100 kalorier. Lag din egen salat med friske grønnsaker og grønnsaker (10 kalorier). For salat dressing, bruk en halv spiseskje olivenolje (50 kalorier) og eddik av ditt valg. En spiseskje balsamicoeddik har 14 kalorier. Dette bringer lunsj totalt til 174 kalorier.

Middag

Til middag, lage en grønnsak-rik pasta. En kopp hvete pasta inneholder 174 kalorier, og grønnsaker i gjennomsnitt 10 kalorier per porsjon, selv om du bruker blandede grønnsaker. En halv kopp marinara saus gjennomsnitt 100 kalorier (sjekk etiketten). Legg alle disse sammen for en middag av 284 kalorier og en daglig totalt 933 kalorier.

Evening Snack

Med nesten 70 kalorier igjen i din 1000-kalori dagen, kan du velge å ha en ultra-lettøl (64 kalorier), en snack av gulrøtter og hummus (35 kalorier), eller en halv kopp nonfat vanlig yoghurt med vanilje lagt (60 kalorier).