Digidexo.com

Den beste måten å bli kvitt vann vekt

Overflødig vann vekt kan være pesten av noen dieter. Det kan være forårsaket av en kombinasjon av faktorer, fra en kvinnes periode til en endring i medikament. Hvis du er oppblåst og har puffy håndledd og ankler, sjansene er du beholde vann. Vannretensjon kan føre til at du får i overkant av 2 pounds en uke. Men den gode nyheten er at det finnes enkle måter å banke overflødig vann ut av kroppen din.

Drikk mer vann

Den enkleste og mest effektive måten for å miste vann vekt er å drikke mer vann. Dette kan virke helt counterintuitive, men det fungerer. Drikker masse vann hjelper kroppen din skylle ut giftstoffer og lagret fett som kan være årsaken deg å holde vann. Det virker forvirrende, og på noen måter, er det. Du trenger å drikke nok vann hver dag. Tyngre mennesker vil trenge mer vann enn tynnere mennesker, så du bør sjekke med legen din for å se hva det aktuelle beløpet for deg er. Generelt, er det godt å satse på 6- til 8-unse glass vann daglig. I tillegg til å slå ut vann vekt, vann holder også huden din klar og kroppen din sunn.

Begrense Natrium

En diett høy i natrium kan føre til at kroppen til bloat og holde vann. Hvis du spiser mye salt mat, kan det være en god idé å begrense dem for et par dager. Eller, hvis du kan, prøve og kutte dem ut helt. Hvis du Salt din mat ofte, gå bort fra saltbøsse eller klippe det du bruker i to. En liten mengde natrium er viktig for å holde kroppen din fungerer som den skal, men en diett som er for høy i det kan la deg følelsen oppsvulmet. Kombinere en lavere natrium diett med økt vannforbruk kan ha fantastiske resultater. Kontroller at du er aldri langt fra et bad, men som alle som overflødig vann har å gå, vel, et eller annet sted.

Watch Your Diet

Visse matvarer kan bidra til å avlaste væskeansamlinger, mens andre kan forverre den. Frukt med høyt vanninnhold som epler og vannmeloner kan hjelpe deg å komme i ditt daglige behov for vann. I tillegg kan enkelte urte kosttilskudd være bedre for deg enn diuretika. Du bør sjekke med legen din før du starter en ny urtemedisin, selvfølgelig. Også, se dine protein nivåer. Hvis du ikke får nok protein hver dag, vil kroppen gå inn i survival mode og begynne å holde på vann.