Digidexo.com

Tegn og symptomer på Infant Kopper

Tegn og symptomer på Infant Kopper


Vannkopper pleide å være en vanlig barnesykdom; Imidlertid, på grunn av tilgjengeligheten av varicella-vaksine, er kopper mindre utbredt. US Centers for Disease Control and Prevention anbefaler vaksine for alle barn. Vaksinen gis i to doser: en mellom 12 og 15 måneder og en når barnet er mellom fire og seks år. Noen mennesker som er vaksinert kan fortsatt få et mildt tilfelle av vannkopper. Selv hos barn som ikke er vaksinert, de fleste tilfeller av vannkopper er milde. Men spedbarn og voksne er mer sannsynlig å ha et alvorlig tilfelle av vannkopper eller utvikle komplikasjoner.

Utslett

Kjennetegnet symptom på vannkopper er et kløende, rødt utslett. Utslettet, som består av små røde nupper som kan se ut som insektsbitt, ofte starter på stammen og ansikt, sprer deretter til lemmer. I noen tilfeller kan det utslett dekke hele kroppen, inkludert munn, anus, kjønnsorganer og ører. En vannkopper utslett har tre stadier. Først humper vises. Neste, humper slå inn blemmer fylt med væske. Til slutt, vabler skorpe over. Fordi utslett utvikler seg over tid, er det mulig for deler av kroppen for å være involvert i alle tre faser av utslett på en gang. Barn som har hudsykdommer som eksem kan utvikle en mer alvorlig utslett enn andre.

Fever

Hvis barnet ditt har vannkopper, kan han også får feber, ofte ca to dager før utslettet er merkbar. Feberen er vanligvis mellom 100 og 102 grader Fahrenheit selv om noen spedbarn kan utvikle en høyere feber.

Pain

I noen tilfeller vil spedbarn og små barn med vannkopper også ha mild hodepine, diffuse smerter og plager og magesmerter. Igjen, disse symptomene er mest vanlig i en til tre dager før utslettet viser seg. I babyer, kan disse symptomene være vanskelig å legge merke til fordi spedbarn ikke kan kommunisere smerte. Imidlertid kan barnet være mer grinete eller irritabel enn vanlig og kanskje ikke så interessert i å spise.