Digidexo.com

Dietter kjendiser bruker for å miste vekt Fast

Med alle i en slik hastverk med å kaste pounds, mange folk vende seg til kjendiser for måten de gå ned i vekt for en filmrolle eller noen andre arbeidsrelaterte årsaker. Mens disse kjepphest dietter er ikke ideelt for langsiktig vekttap og anses å være usunn av helse-eksperter, er det noen metoder som kjendiser bruker for å slippe raske pounds at selv den gjennomsnittlige personen kan finne nyttig.

Master Cleanse / The Lemonade Diet

Singer Beyonce Knowles og Robin Quivers av Howard Stern Radio berømmelse har begge gått offentlig om deres bruk av denne dietten metoden for å kaste pounds raskt. Denne dietten består av en daglig regiment av å drikke en blanding som visstnok gjør at du mister din cravings for junk food, føler seg mer energisk og detox kroppen din, så vel som å miste vekt. Regimentet kan vare så lenge du velger, men det er ikke anbefalt for mer enn 14 dager.

Drikken er laget av ren filtrert vann, økologiske sitroner, organisk cayennepepper, klasse B organisk lønnesirup, havet eller Epsom salt og lakserende te som et alternativ. Ideen er å drikke dette flere ganger om dagen i stedet for å spise mat for å kvitte kroppen for giftstoffer. Den valgfrie avføringsmiddel te er å bidra til å rense systemet ved å utskille giftstoffer inn i avfallet.

Når din tilmålte tid for detox diett har utløpt, du sakte fremgang til å spise fast føde. Den første dagen av av detox, du drikker appelsinjuice. På dag to, du drikke appelsinjuice og grønnsakssuppe. På dag tre kan du spise hele grønnsaker, frukt og salat. Normal spising er tillatt på dag fire.

Ned siden til denne dietten er ganske åpenbar: ekstrem sult. De fleste er vant til å spise flere måltider om dagen og klager over følelse av å besvime og svimmel etter å være på master rens diett for enda en dag. Det er også klager av frekvente tarmbevegelser på grunn av tilsetningen av den avførende te og saltvann og løs avføring.

Kål suppe Diet

Kål suppe diett er en syv-dagers krasj diett som sterkt begrenser din inntaket til to daglige boller av fettfri kål suppe og frukt, grønnsaker og kjøtt på alternative dager av den uken. Det er varierende oppskrifter for kål suppe, men det meste inneholder terninger kål, grønnsaker, salt, pepper og hva naturlige krydder du liker.

Selv om denne planen gjør oppmuntre spise frukt og grønnsaker, har det ingen andre reelle fordeler og er bare effektiv på grunn av den alvorlige lavt kaloriinntak. Det anbefales bare for å gjøre dette diett i en uke om gangen, hvis i det hele tatt.