Digidexo.com

Acai Berry Natural Cleanse

Acai bær opprinnelse i regnskogen i Amazonas i Brasil. Selv om det er referert til som et bær, den "plante" er faktisk en palme-lignende tre som produserer druelignende klaser av bær. Hver acai berry består av et frø, som utgjør nesten 80% av frukten, omgitt av fruktens masse. Nye media hype har merket Acai Berry som en slags ny-funnet mirakel mat, bra for bekjempelse av kreft, bedre syn, produsere ekstra utholdenhet og energi, og hjelpe til med vekttap. Den Acai Berry Natural Cleanse produktet hjelper med sistnevnte.

Acai Berry og Media

Den Acai Berry Natural Cleanse er et vekttap supplement som tilbys på nettet. Produktet lover å skylle brukerens system av giftstoffer og forurensing, øke stoffskiftet, øke energinivået, kaste uønsket fett, rense tykktarmen, forbedre hudens utseende og reversere tegn på aldring.

Antallet enkeltpersoner utnytte Acai Berry Natural Cleanse synes å være økende. En positiv ting om Acai Berry Natural Cleanse er at det er ingen kjente bivirkninger for å ta den. Nyere studier viser at enkelte personer kan oppleve diaré, kvalme, hodepine og andre lignende symptomer, men oddsen for slike symptomer oppstår er svært slank.

Dessverre, med den nylige media hype, det er mange av Acai Berry produkter som ikke er laget av den beste kvalitet ingredienser og kan ikke være autentisk. Acai Berry er ofte brukt i forbindelse med et kolon cleanser, men kjøperne bør vokte seg for Internett-svindel. Produkt nettsteder vil ofte kaste store (kjendis) navnene rundt for å få intetanende kjøpere å gjøre en falsk kjøp. Svindel hevder å tilby en prøve-size flaske vekttap piller til en ekstremt billig pris. Hele ideen er for svindlere å få forbrukerens kredittkortnummer. Når området har nummeret, er en auto-forsendelse sendes ut 14 dager etter bestilling og deretter hver 30. dag etterpå. Gebyrene er skjult, og i stedet for å koste $ 3 eller $ 4 som gir løfter om nettstedet, ender opp med å betale $ 80 + per forsendelse den enkelte.

Betyr det virkelig fungerer?

Akkurat nå, er acai berry en av de hotteste vekt-tap produkter på markedet. Annonser over Internett lover spektakulære resultater, anti-aging fordeler og kreft-bekjempelse agenter. Acai Berry er pakket full av antioksidanter og er en utmerket kilde til vitamin A, B1, B2, B3, C og E. Et høyt innhold av antioksidanter bidrar til å bekjempe kreftceller og frie radikaler. Den acai bær inneholder også høye nivåer av essensielle fettsyrer, i tillegg til å være rike på aminosyrer. Faktisk har acai berry 19 aminosyrer! Det er en stor kilde til kalsium, kalium, magnesium, kobber og sink.

Acai Berry Natural Cleanse er helt naturlig og hevder å være svært sikker. Brukere av Acai Berry Natural Cleanse hevder å skylle ut så mye som 12 pounds av uønskede giftstoffer og fett. En rettssak kan bestilles av produktet, slik at brukeren kan avgjøre om produktet faktisk fungerer før du tilbringer mye penger (bare sørg for å avbryte prøveperioden orden før hoved ordre kommer gjennom, slik at du ikke belastes uønskede avgifter hvis du bestemmer deg for å melde deg ut av bestiller produktet).