Digidexo.com

Slik håndterer Apraksi

De som har apraksi har problemer med å utføre grunnleggende og komplekse funksjoner, selv de de har kanskje allerede mestret i det siste. Fordi denne tilstanden påvirker nervesystemet, kan de som har det har styrke og kognitiv evne, men kan ikke tenke på en funksjon og utføre det på samme tid. Les videre for å lære å håndtere denne lidelsen.

Slik håndterer Apraksi

Hvis barnet ditt har apraksi, kan det være umulig for ham å leve selvstendig dersom tilstanden hans er alvorlig. Mens du kan lære ham å utføre normale funksjoner, som å gå og knytte skoene sine, kan han ikke være i stand til å huske dem neste dag.

Lær barnet ditt hvordan du utfører visse oppgaver hver dag for å bidra til å forbedre livskvaliteten hennes. Du må være tålmodig og villig til å lære de samme oppgavene på samme måte hver dag for å være vellykket. Ved hjelp av repetisjon og enkle instruksjoner øke hennes sjanser til å huske hvordan du gjør oppgaven.

Unngå å lage et stressende miljø. Barnet ditt vil være svært frustrert fordi han ikke kan utføre tilsynelatende enkle oppgaver selv om han kanskje vil. Redusere stress ved å skape et miljø som er trygt å bevege seg rundt i kan bidra til å forhindre personskade og la barnet ditt til å delta i mange daglige aktiviteter.

Hvis du har apraksi, forenkle livet ditt er en måte å håndtere denne tilstanden. Når du lærer dine begrensninger, kan du finne nye måter å utføre oppgaver, leie hjelp hvis du trenger eller be venner og familie til å være til hjelp. Folk kan utvikle apraksi når som helst i løpet av livet.

Skriv ned enkle instruksjonene for deg selv hvis det er mulig, slik at du kan huske hvordan du utfører visse funksjoner hver dag. Det er for tiden ingen medisiner for å reparere skader på nervesystemet. Hvis apraksi forverres, kontakt lege.