Digidexo.com

Gratis Hurtig Vekttap dietter

Mens mange mennesker føler at de må bruke penger for å få kvalitet kosthold og ernæringsmessige informasjon, det er ikke nødvendigvis tilfelle. Det er et vell av gratis informasjon tilgjengelig på internett fra anerkjente kostholdseksperter, ernæringsfysiologer og helserelaterte organisasjoner. Din eneste oppgave er å skumme gjennom dette materialet for å finne de viktigste punktene som kan flette inn en fullverdig plan. En hurtig vekttap diett trenger ikke å stole på gimmicker å være effektiv - bare tiden testet spise strategier for å maksimere potensialet fremgang.

Thermogenic Diet

Når det er tid for å gå ned i vekt, bør du bruke alle mulige triks for å maksimere fett tap samtidig minimere tap av muskelmasse. En måte å innlemme denne ideen til en gratis vekttap diett er å ansette begrepet thermogenics - bruker mat for å øke metabolske prosesser, noe som resulterer i en økt caloric utgifter uten ekstra innsats.

Den beste måten å bruke thermogenics er ved å inkludere rikelig mengder protein i kosten. Protein er den mest thermogenic av makronæringsstoffer, i at kroppen jobber hardere (brenne flere kalorier) for å fordøye protein enn det gjør noe annet. Hvert måltid du spiser mens slanking bør bestå av minst 20 g magert protein (kalkun, kylling, fisk eller magert kjøtt). Dette vil holde metabolismen brenne sterk hele dagen, hjelpe deg å miste fett raskere. For å runde ut din thermogenic kosthold, kombinere mager proteinkilde med en grønn grønnsak og en naturlig carb (f.eks havre, brun ris eller søtpotet). Forbruker hvert måltid i denne andelen vil hjelpe deg å slippe vekt raskt uten å koste deg en krone på kosttilskudd eller andre kosttilskudd.

Glykemisk indeks Diet

Glykemisk indeks er en skala som måler hvor tungt visse karbohydrater påvirker blodsukkeret. Den lavere og mer stabil blodsukkeret er i løpet av dagen, jo lettere er det å holde vekten av rammen. I tillegg kan en lav glykemisk indeks kosthold bidra til å avverge sykdommer som diabetes og hjertesykdommer. Den endelige fordel for en glykemisk indeks kosthold er at det er helt gratis - det eneste regningen vil være på matbutikken.

Glykemisk indeks kosthold er et bytte kosthold, som betyr at du vil bli å erstatte usunn (høy GI) karbohydrater med blod-sukker vennlig (lav GI) karbohydrater. Dette vil resultere i hurtig vekttap og stabiliserte energinivåer i løpet av dagen. Å følge glykemisk indeks kosthold, fjerne følgende matvarer fra kostholdet ditt: hvetemel elementer, sukker og all bearbeidet mat. Substitute ekstra hele korn, frukt og grønnsaker i stedet. Avrunder kosthold med mye magre proteiner (du kan utnytte de thermogenic effekten av protein her også) og sunt fett (oljer, nøtter, belgfrukter og avokado) for optimale resultater, med formål å konsumere en balanse mellom alle de tre makronæringsstoffer til hvert måltid .