Digidexo.com

Hvordan øke stoffskiftet uten å spise Solids

Nesten alle har et par ekstra pounds at de ønsker å bli kvitt. For å miste vekt er det viktig å lære hvordan du kan øke stoffskiftet slik at du forbrenner mest mengden kalorier som mulig. Ved å lære noen av de enkle måter å gjøre dette, vil du nå dine vekttap mål enklere og raskere.

Hvordan øke stoffskiftet uten å spise Solids

Hvordan å øke metabolismen

•  Drikk mer vann
The National Academy of Sports Medicine anbefaler å drikke 96 gram, eller 3 liter, vann per dag. Vann hjelper ikke bare fordøye maten raskere, men det reiser også stoffskiftet ved å spyle mat og avfall ut av systemet raskere. Drikk isvann for maksimale metabolske resultater.

Oppgave
Cardio trening vil hjelpe deg å forbrenne mest mulig mengde kalorier på kortest mulig tid. Cardio trening kan inkludere løping, sykling og en aerobic klasse. Under trening stoffskiftet er på et høyt. Det vil bo på sitt høydepunkt i opptil seks timer etter at du er ferdig med en cardio trening.

intervalltrening
I tillegg til cardio trening for å bidra til å øke stoffskiftet, og legger intervaller til treningen vil også bump opp metabolic rate. Kroppen blir veldig effektiv på oppgaver som det gjør på en rutinemessig basis. Dette betyr at du vil slutte å brenne så mange kalorier, og stoffskiftet rente vil ikke være så høy, gjør det samme type trening en måned ned linjen, som det var den første dagen du startet den type trening. For å holde dette skjer, legger høy intensitet spruter til hva slags trening du gjør. Dette vil hindre at kroppen acclimating seg til treningen rutine, og vil øke stoffskiftet ved å gjøre kroppen jobbe hardere.
Også, ved å bo mer aktiv i løpet av dagen, vil stoffskiftet bo på en høyere rente. Du kan gjøre dette ved å ta jevnlige turer i løpet av dagen, eller ved å dele dine treningsøkter i morgen og kveld økter.

Resistance Training og øke muskelmasse
Mens cardio trening forbrenner mest mengden kalorier på kortest mulig tid, vekttrening forbrenner mest mengden kalorier 24 timer i døgnet. En studie ved Ohio University viser at stoffskiftet kan bo på sitt høydepunkt i inntil to dager etter at en vekt trening trening. Muskel krever mer energi fra kroppen, per dag, for å vedlikeholde enn fett gjør. Dette betyr at ved å øke muskelmassen i kroppen din, vil du naturligvis ha en høyere metabolisme rate og brenne flere kalorier per dag.

Green Tea og Coconut Oil
Grønn te og kokosolje har blitt brukt i alternativ medisin i mange år. De har vist seg å litt heve metabolic rate for en kort periode. De er naturlige antioksidanter. De har potensial til å hjelpe deg å miste opp til seks pounds i ett år.

Hold Stress At Bay
Stress har evnen til å la legemet henge på ekstra pounds. Ved å ta tid outs å stresse ned med yoga, pusteteknikker eller hva du synes fungerer for deg, vil du ikke bare være mer mentalt skikket, men vil også selvsagt hjelpe kroppen din å holde stoffskiftet i gang.

Hint

  • Mens denne artikkelen har tittelen "Hvordan du kan øke stoffskiftet uten å spise Solid Foods," det bør være kjent at det er ekstremt viktig å spise sunn mat. Å spise frokost, samt å spise en liten snack eller et måltid hver tredje time, vil maksimere din metabolisme. Kroppen din trenger drivstoff for å kjøre. Uten mat vil du være brennende muskler i stedet for fett, og stoffskiftet vil avta etter hvert som den går inn i sult-modus.
  • Alltid legen din før du starter en ny trening og kosthold program.