Digidexo.com

Hvordan behandle kolikk med naturlig rettsmidler

Hvordan behandle kolikk med naturlig rettsmidler


Kolikk hos spedbarn er preget av et konsistent mønster av overdreven gråt ispedd perioder når barnet oppfører seg normalt. Løpet av kolikk episoder ropene vanligvis er svært høyt, piercing og vedvarende. Dette mønsteret kan vare i uker. Det oppstår vanligvis i løpet av den andre uken opp til tredje levemåned. Ofte er det ingen identifiserbar årsak til kolikk. Mulige årsaker er knyttet til å ha for mye luft i fordøyelsessystemet, en infeksjon, gastroøsofageal refluks, en allergi mot melk, eller enda et hår som er fanget rundt en tå eller finger, kalt en "hår tourniquet." Kolikk forsvinner vanligvis etter når barnet er 3 til 4 måneder gammel.

Hvordan behandle kolikk med naturlig rettsmidler

•  Bland en liten mengde av Rooibos (sørafrikanske te) med bryst eller morsmelkerstatning for kolikk baby. Dette midlet har vært brukt i mange år i Sør-Afrika for å lette kolikk og er anbefalt av leger der. [Kilde: Joubert, E., et al,. "South African urte-te: Aspalathus Linearis, Cyclopia spp og Athrixia phylicoide --- en anmeldelse." "Journal of Ethnopharmacology" 2008 28 oktober; 119 (3): 376-412].

Drikk en kopp kamille te om dagen så lenge barnet blir ammet og kolikk fortsetter. Effektene av dette er kumulative, og det kan ta tre uker å tre i kraft. FORSIKTIG: Ikke gi kamille til en baby, fordi det kan forårsake en allergisk reaksjon.

Klargjør fennikkel te ved hjelp av en te-pose i en kopp med vann. En ammende mor bør drikke en kopp om dagen og gi barnet en teskje tre ganger om dagen. FORSIKTIG: Mødre med noen østrogen-sensitive tilstand som brystkreft, fibrocystic bryst sykdom eller endometriose bør ikke ta fennikel frø.

Lag en te-pose med peppermynte. Har en mor som ammer ta en kopp om dagen og gi barnet en teskje tre ganger om dagen. FORSIKTIG: Ikke ta peppermynte hvis det er en eksisterende galleblæren problem.

Undersøk nøye kosthold en ammende mor. Noen babyer kan være følsomme for mat mor spiser. Vanlige problemer kommer fra sjokolade, sitrusfrukter og drikker, koffein eller krydder. Andre problemer som kan være gått gjennom melken kommer fra å spise mat som har en tendens til å danne gass som bønner, blomkål, paprika, brokkoli eller rosenkål.

Forbedre morens fordøyelsen hvis hun ammer ved å ta 1/2 ts av Lactobacillus acidophilus pulver to ganger om dagen. Hvis barnet blir flaske-matet, kan 1/8 ts oppløses i sin formel to ganger om dagen.

Hint

  • Prøv hver av de ovennevnte midler hver for seg. Ikke kombiner dem. Som med alle urte rettsmidler, kan prosessen ikke fungerer umiddelbart, eller med hver baby. Men gjorde en liten dobbel-blind studie finner en 57 prosent gunstig rente med urtete behandling sammenlignet med 26 prosent i placebogruppen. [Kilde:. Weizman, Z., et al, "Effekt av urtete forberedelse i infantile kolikk" "Journal of Pediatrics" 1993 april; 122 (4): 650-2].
  • Informasjonen i denne artikkelen er ikke ment for å behandle, diagnostisere, anbefaler eller kurere sykdom. Sjekk alltid med en lege før du tar noen produkter eller følge noen medisinske råd på nettet. Enkelte urter og holistisk rettsmidler kan ikke underrettes dersom gravide eller ammende og skal være godkjent av en lege før bruk.