Digidexo.com

Acai Berry for Weight Loss

Acai Berry for Weight Loss


I oktober 2008, Oprah Winfrey luftet et TV-show med Dr. Nicholas Perricone og hans liste over ti supermat som fremmer anti-aldring og optimal helse. Acai Berry var på toppen av listen. Siden den gang har berry popularitet steg, og mange produkter tout dens bruk som et vekttap hjelpemiddel, selv om Perricone ikke ta denne muligheten.

Identifikasjon

Acai Berry er en frukt produsert av palmer i Brasil. Det er en mørk bær med en dyp, rik smak. Det er bare på størrelse med et blåbær, og det har en stor, uspiselig pit. Et tynt lag av huden omgir gropen og er den spiselige delen av frukten. Det er beriket med aminosyrer, antioksidanter og enumettet fett. Selv om du kanskje ikke være i stand til å finne acai bær, kan du kjøpe acai juice, som beholder alle av bær sunne elementer.

Fordeler

Ifølge Health Sciences Institute, inneholder acai berry antioksidanter som kalles anthocyaniner som fremmer sunn blodstrøm, redusere blodpropp og slappe av blodårene, reduserer risikoen for hjertesykdom. Sunt fett i berry hjelpe kontroll kolesterol, og de kan også gjøre det lettere for kroppen å absorbere vitaminer. Forskere ved University of Florida er selv studere acai berry i forbindelse med å drepe kreftceller. Acai har en betydelig mengde av friske fettsyrer og aminosyrer i en bær, som er meget uvanlig.

Vekttap

Vekttap er ikke en viktig fordel av acai bær, selv om det kan hjelpe deg med kosthold og mosjon. Aminosyrer i bær er essensielle for muskelvekst, og deres fettsyrer vil tilfredsstille sult. Så, hvis du spiser bær, kan du oppleve at du får mindre appetitt, og hvis du trener, vil du være mer tilbøyelig til å bygge muskler og brenne fett. Men disse er sekundære fordeler av bær.

Krav

Verken Perricone eller Winfrey støtter noen bestemt acai berry produktet. Men siden showet i 2008, noen selskaper har brukt deres navn til å markedsføre produkter som vanligvis er markedsført som vekttap tabletter. Disse selskapene sier at acai berry diett piller øke energi, redusere appetitten og anspore hurtig vekttap. Winfrey har anlagt søksmål mot noen av disse selskapene. The Center for Science i Public Interest oppfordrer forbrukerne til å være klar over acai svindel.

Løsninger

Perricone foreslår konsumere produkter med usøtet acai papirmasse hvis du ønsker å innlemme bær i din diett for sine anti-aging egenskaper. Du kan finne disse produktene og acai juice på helsekostbutikker. Ingen forskning bekrefter acai sin påståtte vekttap fordeler.