Digidexo.com

Hva er en TSH Lab?

Laboratorietester hjelpe leger diagnostisere og behandle sykdommer og tilstander. TSH lab test hjelper diagnostisere og behandle hypertyreose og hypotyreose, forholdene i skjoldbruskkjertelen. Testen er en blodprøve, og er utført av de fleste laboratorier.

Skjoldbruskkjertelen

Skjoldbruskkjertelen sitter foran luftrøret, rett under adamseplet. Det hjelpemidler i reguleringen av stoffskiftet. Dens funksjon er i stor grad avhengig av en annen kjertel, fremre hypofysen.

Fremre hypofysen og TSH

Hypofysen er også kjent som "master kjertel" fordi den regulerer funksjonen av andre kjertler. Den produserer TSH, eller thyroid-stimulerende hormon, som forteller skjoldbruskkjertelen når du skal slippe thyroxin og hvor mye av det å løsne.

Thyroid Disease

Personer med skjoldbrusk sykdom kan oppleve trøtthet, muskelsmerter og depresjon hvis skjoldbruskkjertelen avsluttes. De kan oppleve mye energi, søvnløshet, og maniske episoder hvis skjoldbruskkjertelen er overstimulert.

TSH Test

Leger vil be om en TSH test for å måle nivået av stimulus hypofysen er å plassere på skjoldbruskkjertelen. Medisinering er da gitt å justere som stimulans og lindre symptomene på skjoldbrusk sykdom.

Kompleksiteten i Test

TSH lab test er lett for pasienten og enkelt for laboratoriet. Pasienten trenger ikke noen spesielle forberedelser før du gir en blodprøve. De fleste kliniske laboratorier i USA er i stand til å utføre denne testen.