Digidexo.com

Mat for anti depresjon, dietter og vekttap

I henhold til den medisinske informasjonsside Medlineplus.gov, en av de teoretisert årsaker til alvorlig depresjon innebærer forekomsten av kjemisk ubalanse i hjernen. Mens depresjon kan sikkert bli behandlet via medisiner, bivirkninger av mange populære antidepressiva gjøre noen mennesker ser medisiner som en siste utvei. Ett populært alternativ for behandling av depresjon innebærer kosttilskudd forandringer, som kan tilby noen lettelse fra depresjon sammen med vekttap fordeler også.

Anti-Depresjon Theory

Forstå forskningen bak noen kosttilskudd tilnærming før du bruker kosthold for å dempe depresjon. Ifølge en studie publisert i Archives of General Psychiatry i oktober 2009, individer som holder seg til en middelhavsstil kosthold har en klart lavere risiko for å utvikle depressive lidelser. Sammen med dette, kan følge en middelhavsdiett bidra til å stimulere betydelig vekttap, styrking selvbilde i prosessen.

Mediterranean Diet

Konsumere en diett som er rik på frukt, grønnsaker, sjømat, hele korn, og sunt fett for å følge en grunnleggende Middel tilnærming. Ifølge Mayo Clinic, i tillegg til å ha depresjon kamp fordeler, er Middelhavet diett også et hjerte-sunn måte å spise som kan styrke din immunitet mot hjertesykdom. Mens du er på diett, forsøke å minimere forbruket av rødt kjøtt, stikker til slankere proteinkilder som sjømat, kylling og kalkun. Hvert måltid du spiser bør generelt bestå av en mager proteinkilde (spise sjømat minst to ganger per uke), en frukt, en grønnsak, hele korn, og en sunn fettkilde. Friske fettkilder inkluderer rapsolje, olivenolje, og alle typer nøtter. Dessuten anser å supplere med en omega-3 fettsyre supplement, som omega-3 fettsyrer har vist seg å ha anti-depressive egenskaper i henhold til informasjon fra Mayo-klinikken. Tre til fem gram per dag av fiskeolje bør gjøre triks.