Digidexo.com

Hvordan virker HGH fungerer?

Hvordan virker HGH fungerer?

Hva er HGH?

HGH står for menneskelig veksthormon. Produsert av hypofysen ved foten av hjernen, veksthormoner - ikke HGH, som er syntetisk - forbedre vekst ved å bidra til kroppens stoffskifte. Nivåene av veksthormon i blodet svinge i løpet av dagen og kan justeres på grunn av trening, søvn, stress og kosthold.

Noen ganger kroppen ikke produserer nok GH (som stunts et barns vekst, kjent som dverger) eller gjør for mye (som er kjent som gigantism). Når slike situasjoner oppstår, kan en lege fore HGH til å forsterke eller inhibere enten tilstand.

For voksne, kan overskytende beløp av GH forårsake svulster å vokse, og en lege kan forskrive former for HGH som kan bidra til å gjenopprette balansen i hypofysen.

Hvordan virker det?

HGH er produsert i laboratorier og må injiseres inn i kroppen for å være effektive. Når HGH kommer inn i kroppen, har den et anabole effekt, noe som betyr at den bruker energi til å vekke kroppens stoffskifte. Den HGH kommuniserer med reseptorer på overflaten av celler, som stimulerer vekst av brusk, så vel som insulin-lignende vekstfaktor, eller IGF-1, i leveren, noe som kan øke vevsvekst, hovedfunksjonen av HGH.

Andre funksjoner

HGH er et komplekst molekyl inneholdende mer enn 191 aminosyrer. I tillegg til sine vev-stimulerende effekt, har HGH også følgende effekter når de tas på riktig måte:
• Boost bentetthet
• Boost muskelmasse
• Lavere fettprosent
• Boost lunge og hjertekapasiteten

Farene ved HGH misbruk

Siste overskrifter har indikert at injisere HGH kan øke idrettslige prestasjoner eller redusere effekten av aldring. Men en studie utført ved Santa Clara University Medical Center og Stanford University indikerte at HGH har ikke styrken økende eller bedre idrettslige prestasjoner effekter som mange ville tro.

Mens mye av effektene av å ta HGH ikke er forstått, tar HGH når den ikke er foreskrevet har alvorlige bivirkninger, blant annet økt risiko for enkelte krefttyper, hevelse og smerte, og økt risiko for diabetes.