Digidexo.com

Hvordan balansere hormoner å behandle forkjølelsessår

Hvordan balansere hormoner å behandle forkjølelsessår


Forkjølelsessår er en del av herpesfamilien, og dukker opp i området av leppene og nese. Herpes viruset forblir latent i form av genital warts, forkjølelsessår og helvetesild. Forkjølelsessår vanligvis skje i tider med ekstremt stress eller over eksponering for solen. Balansere hormoner er en måte å behandle forkjølelsessår og med forhindre dem fra å skje.

Hvordan balansere hormoner å behandle forkjølelsessår

•  Få nok vitaminer og mineraler gjennom et godt balansert kosthold hver dag. Unngå mat med høyt fett, salt og sukker.

Legg kosttilskudd til kosthold for å gjøre opp for hva du ikke får gjennom maten du spiser. Kvinner trenger ytterligere kalsium og folinsyre samt mange mineraler ikke er til stede i vanlig diett for å holde hormoner i balanse.

Få nok hvile. Kroppen elsker rutine, så prøv å våkne opp og gå i dvale på samme tid hver dag. Hvis du har problemer med å sove, mild strekking ved leggetid, varm melk med en dash av muskat eller urte-te hjelper roe kroppen og fremme søvn.

Hold trener. En av de beste måtene å holde hormoner i balanse er gjennom regelmessig mosjon. Trening styrker hjertet, bein, ledd og muskler og holder kroppen din fleksibel. Trening forbedrer også koordinering og hjernens funksjon gjennom hele livet, men spesielt når vi blir eldre.

Ta en lysin supplement. Lysin er en essensiell aminosyre som kommer fra maten vi spiser. Kroppen bruker lysin å lage protein. Protein gjør antistoffer, enzymer, hormoner og kroppsvev. Få lysin kosttilskudd hos din lokale helsekost butikk eller vitamin butikken.

Hint

  • Bruk lysin kosttilskudd som en måte å forkorte varigheten av en kald sår. Ta 1000 mg tre ganger om dagen når munnsår.