Digidexo.com

Raskeste måtene å miste 10 pounds

De fleste mennesker har forsøkt raskt vekttap på et tidspunkt, enten for en spesiell anledning, eller å føle seg mer trygg i en badedrakt kommer om sommeren. Raske vekttap dietter har et dårlig rykte for å være usunn, når de egentlig er helt trygge --- så lenge du følger reglene ved å opprettholde et minimum antall daglige kalorier og ernæring. For raskt vekttap, er det beste du kan gjøre gjøre midlertidige justeringer til kosthold og sparke opp intensiteten i ditt treningsprogram.

Diet

Hvis du vil ha rask vekttap, drikke minst åtte 8-oz. glass vann per dag. Vann er nødvendig for vekttap for å hjelpe deg til å føle fyldigere lenger og å kvitte seg med kroppens avfall. Prøv å drikke iskaldt vann, noe som fører til at kroppen til å brenne ekstra kalorier for å heve vannets temperatur. Reduser mengden av natrium i kosten for å hindre vannretensjon og hjelpe raskt vekttap.

Spis flere små måltider gjennom dagen for å holde stoffskiftet i gang. Når kroppen blir for sulten fra venter på å spise i mellom måltidene, antar den at det er sultne og vil faktisk holde på fett for å overleve i stedet for å la det gå gjennom vekttap. Noen diett for raskt vekttap bør også være høy i fiber. Som vann, vil mat med høyt fiber hjelpe deg å føle deg mett og skal hjelpe til med å fjerne avfall fra kroppen. Foods høy i fiber inkluderer jordbær, epler, poteter, brokkoli, brun ris, bønner og kli.

Hvis du ønsker å kutte kalorier for raskt vekttap, spise en diett høy på protein. Protein har fire kalorier per gram, noe som er lavere enn fett er heidundrende ni kalorier per gram. For raskt vekttap, spise rundt 30 til 35 prosent av det daglige kaloriene fra protein. Spis magre proteiner med ikke mer enn 7 prosent fett, som ytrefilet, kylling og kalkun uten hud, eggehviter og diverse fisk. Ifølge Wellness Resources, er protein den viktigste kalori som påvirker stoffskiftet og dermed vekttap, samtidig som vi forbedrer muskel fitness.

Husk at du aldri skal bruke mindre enn 1050 kalorier per dag. Michael Dansinger, legen for NBCs «The Biggest Loser", sier dietter for lave i kalorier vil føre til at du forbrenner muskler i stedet for fett samtidig som det ikke gir nok energi til å trene, en viktig komponent for raskt vekttap. En god tommelfingerregel for raskt vekttap er å konsumere sju kalorier per kilo kroppsvekt, redusere så du mister mer vekt.

Trening

Styrketrening vil hjelpe raskt vekttap ved å øke muskelmasse, som brenner mer kalorier enn fett. Men Dr. Dansinger anbefaler syv timer per uke for kardiovaskulær trening, som brenner mer kalorier på forhånd enn styrketrening. For å holde intensiteten på det nivå som kreves for hurtig vekttap, bryte en svette tidlig i treningen og fortsette svette i hele time.

Betraktninger

Etter en lav-kalori diett med en økning i regelmessig trening vil føre til raskt vekttap, ofte 3 til 5 kg. i den første uken og deretter i 2 til 3 kg. en uke etter det, ifølge Dr. Dansinger. Imidlertid er problemet med raske vekttap at det krever ofte ekstreme innsats som ikke er bærekraftig på lang sikt. Opprettholde en lav-kalori, er høy-trening livsstil vanskelig for mange mennesker.

Unngå gimmicky eller kjepphest dietter for raskt vekttap som krever piller, avføringsmidler eller faster. De fleste av disse planene er ikke anbefalt av leger og kan være svært farlig for helsen din. Ta alltid kontakt med lege for spørsmål før du innlate seg på noen rask vekt-tap plan.