Digidexo.com

Hvordan behandle urin Reflux

Hvordan behandle urin Reflux


Urin tilbakeløp, eller vesicoureteral tilbakeløp, i en tilstand der et barns urin unormalt strømmer tilbake inn i nyrene fra blæren gjennom ureter. Reflux er en farlig tilstand. Det fører til kroniske urinveisinfeksjoner (UVI), nyre infeksjon og arr på grunn av bakterier som strømmer inn i nyrene. Omtrent 1/3 av barn som har UVI har reflux. Barn er født med reflux, men det finnes behandlinger og kurer.

Bruksanvisning

Se barnets lege regelmessig. De fleste barn med urin reflux vokse ut av det uten nødvendig behandling.

Har barnet ditt ta en antibiotika daglig hvis hans lege finner det nødvendig. Daglige lavdose antibiotika hjelpe barna med alvorlig kronisk UVI. Disse antibiotika er uti-spesifikke, og har minimale bivirkninger.

Få årlige ultralydundersøkelser og cystograms av ditt barns nyrer for å avgjøre om hennes reflux er borte, eller for å se om nyrene hennes er arrdannelse.

Vurdere kirurgi hvis barnet fortsatt utvikler arrdannelse på nyrene hans og fortsetter å ha alvorlige urin reflux etter fire til fem år.

Følg barnets lege råd for kirurgi, som innebærer en kort prosedyre, etterfulgt av en tre-fire dagers sykehusopphold. I løpet av fremgangsmåten, omstiller kirurgen tilbakeløps ureter eller urinrøret i sin blæreveggen.

Gi barnet ditt daglige antibiotika etter operasjonen, som foreskrevet av sin lege. En måned etter operasjonen, har barnet en ultralyd for å sikre ureter og blære helbredet.

Hint

  • Urin reflux går igjen i søsken med en hastighet på nesten 40 prosent.
  • Aldri la urinveisinfeksjoner går ubehandlet.