Digidexo.com

Hvordan å miste Dandruff

Hvordan å miste Dandruff


Å ha flaky hvit flass synlig på hodet og klær kan være veldig pinlig, selv om det er en vanlig tilstand. Seboreisk eksem, vanligvis kjent som flass, er en form for hud eksem forårsaker huden å flasse av, vanligvis fra hodebunnen. Flass er ikke forårsaket av dårlig hygiene. I stedet er det antatt å være forårsaket av en gjær - Malassezia furfur - som lever på huden, kombinert med en over-produksjon av olje. Heldigvis er flass behandles.

Bruksanvisning

Velg en over-the-counter, eller OTC, flass shampoo. Ikke alle OTC shampoo vil fungere for deg, så eksperimentere med forskjellige dem. Noen inneholder sinkpyrition - en antibakteriell og soppdrepende middel - mens andre har steinkulltjære, selen sulfide, resorcin, salisylsyre eller ketokonazol. Følg instruksjonene på shampoo flaske.

Løsne flak på hodebunnen ved å gni kraftig i 5 minutter, før sjamponering. PubMed Health nettsted anbefaler daglig sjamponering å behandle flass. Del håret, påfør sjampo til små deler av hodebunnen din, og deretter massere det inn i huden din.

Reduser mengden stress i livet ditt, eller delta i avspenningsøvelser for å redusere dens effekter. Ifølge det medisinske personalet ved Mayo Clinic, stress kan forverre flass symptomer. De anbefaler også å spise en næringsrik diett og får moderat eksponering for sollys.

Unngå å bruke kremer som inneholder alkohol, og redusere mengden av styling produkter som brukes på håret. Over tid kan disse produktene bygge opp på hodebunnen, noe som gjør det fetere og øke risikoen for å utløse flass.