Digidexo.com

Slik forskning Health Care Trender

Myndigheter, politiske eksperter og akademisk fakultet har vært å spore helsevesenet trender for en rekke emner i flere tiår. Takket være arbeidet til stiftelser, universiteter, tenketanker, og andre grupper, er analyse av disse trendene fritt tilgjengelig på nettet. Forsker på helsevesenet trender er en moderat enkel prosess, forutsatt at du følger noen enkle trinn og er klar over gode forskningskilder.

Bruksanvisning

•  Bestem et fokusert tema av interesse. Fordi helsevesenet er et så bredt tema, er det en tilnærmet ubegrenset mengde data for å analysere om trender - helseutgiftene, omsorg levering, suksess eller fiasko for offentlige programmer, fødsler og dødsfall, offentlige helse scorekort, narkotika kostnader og selv bemanning mønstre som påvirker omsorg levering er alle temaer som følger trender. Plukke et bestemt område av interesse vil gjøre forsker helsevesenet trender mye enklere.

Bruk offentlige kilder i din forskning. Praktisk talt all helsehjelp trend data passerer gjennom statlige organisasjoner på et tidspunkt eller en annen - noe som gjør offentlige kilder et hovedmål i din forskning vil forenkle prosessen med å forske helsevesenet trender. Nettsteder som Direktoratet for Healthcare Research and Quality eller Centers for Disease Control and Prevention opprettholde databanker og trendsider på sine nettsider. National Institutes of Health tilbyr ressurser på sykdomsutviklingen samt mønstre i helsefaglig forskning utgifter.

•  Se til politiske tidsskrifter og helse publikasjoner til hjelp i din forskning. Helsedirektoratet er den ledende policy journal for helsehjelp - artikler i dette tidsskriftet regelmessig kartlegge trender i helsevesenet plass for en rekke emner. The New England Journal of Medicine og Journal of American Medical Association er også to gode valg når forsker helsevesenet trender; selv om disse publikasjonene er primært kliniske tidsskrifter, nesten hver utgave har en trend stykke.

Stol på nonprofit forskningsstiftelser og politikk tenketanker å runde ut din forskning på helsevesenet trender. Kaiser Family Foundation, Senter for Studerer Health System Change, Brookings Institution, Manhattan Institute, Commonwealth Foundation og American Enterprise Institute all fokus på å studere helsevesenet problemer og trender og har dype forskningsressurser på sine nettsider og i noen tilfeller, i deres på stedet biblioteker.

Kontroller helsepolitiske avdelinger av store høgskoler og universiteter. Lokale skoler er en god kilde for in-person forskning, men takket være internett, er mange verdensklasse universiteter åpner opp sine kjøpe ressurser for bruk av forskere fra store avstander unna. Fakultetet i akademiske helsepolitiske avdelinger ofte publisere politiske artikler om helsevesenet trender; i din forskning gjennom politiske tidsskrifter, noter hvilke universiteter publiserer mer om spesifikke emner og besøke den skolen hjemmeside for å utføre mer forskning om spesifikke fakultetet medlemmer eller trender de ser på.

Tips og advarsler

  • Merk at de fleste tidsskrifter krever et abonnement eller registrering, selv om noen helsetjenester trend artikler av stor offentlig interesse er tilgjengelig gratis. Sjekk med hver enkelt journal for å finne ut hvor mye av innholdet er fritt tilgjengelig.