Digidexo.com

Hva er Kamfer Spirit brukes til?

Kamfer ånd har en lang tradisjon for bruk, både lokalt og via damp eller direkte innånding. Selv om noen tradisjoner argumentere også bruk av kamfer internt, risikoen er alvorlig og langt oppveier eventuelle fordeler. Men ved å bruke kamfer ånd for aktuell lindring av visse forhold kan være en trygg og effektiv hjelp.

Ingredienser

Kamfer er et stoff som utvinnes fra kamfer treet, Kamfertre. Det kan også fremstilles syntetisk. Kamfer er et hvitt krystallinsk stoff og den har en sterk, særegen, gjennomtrengende lukt. Ånden del av kamfer ånd refererer til en slags alkohol, ofte en ren etylalkohol. En urte ånd, slik som kamfer ånd, kalles ofte en "skjær".

Steam Inhalant

Kamfer spirit kan brukes til å lindre og redusere hoste fra kald, bihulebetennelse eller allergisk irritasjon. Bruk av en kamfer substans i en damp vaporizer kan bidra til å avlaste hoste ved å arbeide med dampen å fukte luftveier, og dermed beroligende hosterefleksen.

Aktuelt Pain Relief

Kamfer har blitt brukt for å lindre smerte via topisk anvendelse. For å bruke en kamfer ånd som smertelindring, for såre muskler eller sår hals, kunne en bandasje bli dynket i kamfer ånd og brukes på sår området. Kamfer ånd bør aldri brukes på skadet hud eller åpne sår.

Aktuelt Lindring av hudirritasjon

Kamfer spirit kan brukes til å behandle hudsykdommer som eksem, melder AltMD.com. Kamfer kan ha antiseptisk og anti-inflammatorisk handling, som kan gi lindring til kløe og irritert hud.

Livgivende Inhalant

Kanskje den mest utbredte bruken av kamfer ånd er som en inhalant å forebygge eller behandle besvimelse. Selv om bildet av viktorianske kvinner swooning kommer til hjernen, kan kamfer ånd som en slags moderne-dag lukter salt være effektive. Kamfer er et nervesystemet sentralstimulerende, som kan redusere følelsen av besvimelse.

Risiko

Noen ayurvedisk og tradisjonell kinesisk medisin praksis bruke kamfer internt, ifølge AltMD.com. Imidlertid kan kamfer være ekstremt farlig når det tas internt, og kan resultere i kramper, hallusinasjoner, og kan også være dødelig.