Digidexo.com

Skadelige bivirkninger av Voltaren Gel

Voltaren Gel er en resept aktuell gel som inneholder diklofenaknatrium. Til tross for sin effektivitet ved å lindre ubehag forbundet med slitasjegikt, utgjør Voltaren Gel en risiko for skadelige bivirkninger hos enkelte pasienter.

Typer av Skin bivirkninger

Voltaren Gel har potensiale til å forårsake alvorlige hudreaksjoner, inkludert vesikler eller et utslett forårsaket av væske som blir fanget i cellene under huden. En annen mulig type reaksjon er papler eller faste knuter.

Betydning

Til tross for det faktum at de er de mest vanlige alvorlige bivirkninger av Voltaren Gel, papler og vesiklene forekommer i løpet av mindre enn en prosent av pasientene, i henhold til RxList.

Legemiddelinteraksjoner

Når det kombineres med blodfortynnende som warfarin, utgjør Voltaren Gel en risiko for plutselig, alvorlig blødning i fordøyelsessystemet. Voltaren Gel kan også forårsake toksiske effekter når de brukes med leddgikt narkotika metotreksat, den psykiatriske medikament litium eller diuretika brukes til å behandle høyt blodtrykk.

Risiko

Det er en liten risiko for hjerteinfarkt eller slag i forbindelse med bruk av Voltaren Gel. Medisinen har også potensial til å skade leveren eller å forårsake sårdannelse i magen eller tarmen.

Betraktninger

Voltaren Gel utgjør en risiko for fosterets misdannelser når det tas i løpet av tredje trimester av svangerskapet, ifølge RxList. Hvis du har en historie med anemi, astma, blødningsforstyrrelser, blodpropp, ødem, hjerteinfarkt, hjerneslag, hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk, aspirin følsomhet eller nyre- eller leversykdom, kan det ikke være trygt for deg å bruke Voltaren Gel, advarer Mayo Clinic.