Digidexo.com

Hvil i Back Pain

Mange er foreskrevet sengeleie for ryggsmerter. Dette virker som en fornuftig tilnærming siden de fleste akutte skader trenger hvile for å la hevelse avta, hindre ytterligere skade og lar området for å helbrede. Dette er kanskje ikke det beste rådet dersom du opplever moderate ryggsmerter. Ifølge Western Journal of Medicine, mens ryggsmerter står for et flertall av sykedager, kan du finne deg selv hjemme mer enn nødvendig hvis du holder deg til resten regelen.

Hvorfor ikke sengeleie

The Mayo Clinic antyder at noen sengeleie er godt å lindre symptomene på akutte ryggsmerter. Imidlertid kan forlenges resten forverre tilstanden din. Årsaken er ryggraden kan fort bli stiv og risiko ytterligere skade når det oppbevares i en stilling for lenge. I tillegg er det mange som ikke lå i en stilling som letter presset på ulike deler av ryggraden. Dette kan føre til mer stivhet og redusere omfanget av bevegelse i det berørte området, forårsaker mer smerte og mer tid på.

Moderat aktivitet

Aktivitet som ikke skade ryggen er sterkt anbefalt når utvinne fra akutte ryggsmerter. Hvis du kan svømme eller sykle, disse er low-impact aktiviteter som får blodet flyter, hjelper strekke ryggraden og redusere kompresjon. Bare ved å flytte, vil du hjelpe ryggen din til å helbrede. Husk at hvis det gjør det vondt mer, slutte å gjøre det. Dette betyr at du vil sannsynligvis ønske å avstå fra å kjøre og high-impact aerobic aktiviteter mens du arbeider med ryggsmerter.

Hindre ytterligere skade

Sammen med high-impact aktiviteter, vil du ønsker å avstå fra noen strekking og løfting som kan forverre skaden. Sjansene er du sannsynligvis fått smerten ved å løfte noe med dårlige formen. Ikke gjenta hva som forårsaket skaden. Stoppe aktivitetene som forårsaket skaden er en mye bedre form for hvile enn bare å ligge i sengen. Hvis treffer et kick tjene i tennis er hva som forårsaket tweak i ryggen, stoppe før det er bedre. Men ikke la stoppe den aktiviteten som førte til skade hindre deg fra å gjøre hva som vil hjelpe det gro.

Øk Fleksibilitet

Øke fleksibiliteten vil hjelpe ryggen leges. Du kan gjøre mye av strekninger som hjelper utgivelsen spenninger i ryggen som vil bidra til å lindre smerter fra stivhet og kompresjon. Milde bivirkninger vendinger som en vaskemaskin vil løsne hofter og ryggrad. Sitt på gulvet og nå for tærne. Sørg for å puste mens du strekker for å få oksygen og næringsstoffer til musklene dine. Mens legging på ryggen, ta med ett kne om gangen til brystet og hold den der. Du kan også vende ut mot magen og stige opp i en yoga cobra positur der bena er fortsatt på gulvet og hendene presse overkroppen opp løfte hodet mot himmelen.

Forbedre Styrke

Mye av ryggsmerter resultater fra kroppen din kompensere for svake muskler. Øke styrken din kjerne muskler og du vil redusere ytterligere bouts med ryggsmerter. Må sit-ups og crunches for å bygge magemusklene. På en øvelse ball, henge over ballen og løft overkroppen opp til å bygge korsryggen styrke.

Hvis Pain ikke går bort

Smerter som varer mer enn fire uker eller øker i intensitet bør undersøkes av en lege. Hvis du opplever svakhet eller nummenhet i ekstremiteter, eller har problemer med å holde blæren eller tarmene, kan det indikere en klemt nerve muligens krever mer aggressive legehjelp.