Digidexo.com

Fysioterapi Teknikker for spedbarn

Fysioterapi Teknikker for spedbarn


Fysioterapi er ofte foreskrevet av leger til å behandle en rekke sykdommer, skader eller andre ødeleggende forhold, inkludert hjernen traumer og brenne sår. Fysioterapeuter bruker en rekke behandlinger som trening og massasje for å hjelpe pasienter gjenopprette og utvikle seg, og disse er ofte å foretrekke fremfor kirurgiske prosedyrer. Terapi teknikker er også anbefalt for spedbarn å behandle en rekke forhold.

Tummy Tid

En av de vanligste typene av fysioterapi for spedbarn er hva barneleger kaller "magen tid." Tummy tid er en terapi der mødre legge sine spedbarn på magen i ett til to minutter, flere ganger i løpet av dagen, som etter naps, bleie endringer og feedings. Denne anbefalingen kommer som en respons på 1992 initiativ fra American Academy of Pediatrics som heter "Back to Sleep." Foreldrene fikk beskjed om å legge babyer på ryggen når de er plassert i Cribs, i et forsøk på å unngå krybbedød (Sudden Infant Death Syndrome.) Dette initiativet, samt, alminnelighet av babyer igjen i sittende stillinger i bilseter og bærere, har ledet forskerne til å tro at all den tid brukt i en posisjon (på baksiden) fører til motor-ferdigheter forsinkelser hos spedbarn. The American Physical Therapy Association eller APTA oppfordrer mødre til å la spedbarn å bruke så mye tid som mulig på sine mager å motvirke all tid brukt på ryggen.

Kangaroo Care

Fysioterapi for spedbarn involverer ikke alltid den lille fyren gjør alt arbeidet. Kangaroo omsorg er en terapi som begynte i Columbia, på grunn av behovet for inkubatorer. Små babyer ble plassert på sin mors bryst, under klærne sine, for direkte hud-til-hud kontakt. Neo-natal intensivavdelinger i Amerika adoptert praksisen til fordel for premature barn. Den hud-til-hud terapi hjelper babyens fysiske stabilitet og atferds kognisjon, samt fremmer sårt tiltrengte binding mellom barnet og hans medhjelper. Når behandlingen er på plass, barnet svarer med bedre respirasjon, høyere oksygennivå, lavere forekomst av søvnapné, vektøkning og redusert sykehus lengden på oppholdet.

Post-kirurgi Therapy

Spedbarn som opplever problemer under fosterutviklingen kan kreve kirurgi tidlig i livet. Under utvinning, fysioterapeuter ofte evaluere disse pasientene for å bestemme nivå og type terapi som trengs for å bli frisk. Behovet for fysioterapi avhenger av hvor godt barnet vokser og utvikler seg. En innledende evaluering er tatt før operasjonen og deretter barnet er re-evaluert, etterpå. Eventuelle utviklings eller fysiske forsinkelser kan bringe på en rekke terapeutiske teknikker, inkludert, muskel manipulasjon, kroppen posisjonering, hjelp med sensorisk utvikling og øvelser som bygger brutto og finmotorikk.