Digidexo.com

Hjelp for trakk muskler

Hjelp for trakk muskler


Ikke bare er en trakk muskel smertefullt, men det kan også bli en langvarig og gjentatt skade hvis ikke ordentlig tatt vare på når det først skjer. De fleste trakk muskler oppstår i bena og ryggen, men noen muskler kan trekkes, og jo mer obskure muskelen er, vanligvis verre det føles, fordi bevegelser du aldri trodde ville bli berørt er plutselig smertefullt. Det er mange effektive hjemmelagde løsninger for trakk muskler og en rekke forskjellige ting du kan kjøpe for å hjelpe muskel gro skikkelig.

Hvile så mye som du kan

Husk forkortelsen RICE: hvile, is, kompresjon og høyde. At musklene trenger å helbrede fra hva skaden inntraff til det, så gi den en pause. De fleste musklene brukes i noen respekt hver dag for enkle bevegelser du aldri tenke to ganger om, så gjør noen bevegelse i regionen der muskelen pull har oppstått er å sette en viss belastning på at muskel og holde den fra healing så raskt som det kan. Noen ganger er det umulig å holde av føttene og ikke bruke den muskelen i det hele tatt, men jo mer tid du ikke overdrive det, jo mer naturlig healing fungerer kroppen din kan gjøre på seg selv.

Kald og Kompresjon

Så snart en muskel er trukket, er det viktig å sette is på den for å redusere svelling. Jo mer svelling som forekommer, kan det føre til mer smerte. Så ved å gjøre det kaldt, reduserer du de smertefulle resultatene av en dårlig muskelkraft.

Det er også viktig å vikle muskel i en elastisk bandasje og heve den på en eller annen måte, for å redusere enhver form for press eller belastning på muskelen selv og for å redusere svelling. Dette bør gjøres i første omgang å starte helbredelsesprosessen, før du bruker varme og diverse kremer.

Varme og Kremer

Bruk av varme til en trukket muskel etter at den er stabilisert kan også være fordelaktig. Du bør vente med å bruke varme før etter noen hevelsen har gitt seg. Fuktig varme, fra en badestamp, badekar eller dusj, kanskje blandet med Epsom salter i vannet, kan berolige muskler og løsne opp noen tetthet som følge av slitasje. Varmen kan også forbedre blodsirkulasjonen og kroppens metabolisme, som hjelper kroppen til å leges raskere. Hvis du vil, kan du bruke kremer til muskelen, som Tiger Balm og arnica, som begge absorberer raskt inn i huden og kan avlaste spenningen i trakk muskelen selv.