Digidexo.com

Komplikasjoner av en revet Hamstring

Komplikasjoner av en revet Hamstring


Du har sikkert sett virkningen av en revet hamstring muskler hvis du har sett en olympisk idrett som sprint eller sett som fotballspiller gikk ned i midten av feltet, selv om ingen andre var i nærheten. En avrevet hamstring er en plutselig skade som er ganske smertefullt og ødeleggende. Kort behandling er nødvendig for å forhindre komplikasjoner.

Komplett Tear

Når hamstring muskelen er helt revet over muskelen, vil utøveren gå ned til grunnen i sterke smerter. I tillegg til å være ute av stand til å bevege seg, er det indre blødninger på stedet av skaden. I noen tilfeller vil det indre blødninger hindre muskel fra begynnelsen helbredelsesprosessen. I stedet for healing, vil arrvev dannes. I tilfeller som dette, kan kirurgi være nødvendig å feste i hamstrings til kneet sene for å hindre permanent skade.

Muscle Rupture

En muskel brudd kan oppstå når det er en plutselig retningsendring. Denne typen skader kan oppstå i fotball, fotball og baseball. Når muskelen er revet i lengderetningen, vil blod strømme inn i muskelen kammeret, og det vil gjøre bevegelse umulig. Denne typen tåre kalles en distraksjon brudd, og det skjer fordi muskelen ikke har styrke til å gjøre hva som har blitt spurt om det.

Sene Utriving

I noen tilfeller vil hamstring rive og så vil senen som festes til bekkenet. Dette er langt mer vanlig enn når hamstring sene festet til skinnebenet tårer unna. Kirurgi kan være nødvendig med dette skader i tillegg. Først i hamstrings må trekkes tilbake på plass og arrvev må fjernes. Deretter senen må reattached til bekkenet med stifter eller svært sterke sting.