Digidexo.com

Vitaminer for å ta for herpes HSV 2 spinal nervene

Herpes HSV 2, eller genital herpes, er en tilstand som ikke kan kureres. Grunnen til dette er at viruset forblir latent i spinalnerver og er utgitt hver så ofte, vanligvis når kroppen er under stress, forårsaker et utbrudd. Selv om det ikke er en kur for herpes, kan symptomene skal behandles og, i noen tilfeller, kan antall utbrudd reduseres. Vitaminer og urter er blitt funnet å være effektive ved behandling av HSV-2.

Vitamin A og vitamin E

Vitamin A er ofte brukt av pasienter som har genital herpes fordi den er kjent for å være et vitamin som stimulerer immunsystemet. Studier har vist at pasienter som ikke tar nok vitamin A faktisk oppleve mer hyppige utbrudd. Vitamin A kan tas alene eller som del av en daglig vitamin. Overskridelse av produsentens anbefalte dosering vil ikke gjøre vitamin mer effektivt.

Vitamin E er ofte tatt av de som har HSV 2, som også tar vitamin A. Grunnen til dette er at tilsetning av vitamin E bidrar til å forbedre responsen til vitamin A, og bidrar til å redusere effekten av som er større enn normale doser også av vitamin A, som er ofte foreskrevet av leger. Ikke overskrid anbefalt dosering mindre du blir bedt om det av din personlige lege.

Sink

Sink er også foreslått for de som lider av HSV 2. Sink har lenge vært knyttet til å gi fordeler for immunsystemet. Dette tillegget har blitt studert gjennom historien for sin evne til å hindre og behandle infeksjoner. Både muntlig og aktuell sink behandlinger kan være effektiv i behandling av herpes utbrudd.

L-lysin

L-lysin er et annet alternativ for behandling av HSV 2. L-lysin bør brukes ikke bare som en behandling, men som et forebyggende, noe som betyr at det skal tas som foreskrevet, selv når et utbrudd er ikke tilstede. Studier har vist at ved å kombinere L-lysin med sink som 40 prosent av pasientene funnet relieff ved den tredje dag, og 87 prosent av pasientene funnet relieff ved den sjette dagen. Denne undersøkelsen ble utført på oral herpes, men bruk av L-lysin har vært effektive i behandling av både oral og genital herpes.