Digidexo.com

Hvordan å drikke melk med Whey Protein

Hvis du er involvert i en atletisk program eller hvis du arbeider ut ofte, kan du drikke whey protein shakes. Ifølge Whey Protein Institute, blir proteinpulver opprettet under ostefremstillingsprosessen. Whey protein er tilgjengelig i en rekke varianter og flere produsenter tilbyr produktet. Selv om proteinpulver blir typisk blandet med vann til forbruk, kan det også være blandet med melk for en deilig og vitaminrik protein shake.

Hvordan å drikke melk med Whey Protein

•  Les bruksanvisningen på beholderen av whey protein pulver. Vanligvis er instruksen funnet under ernæring fakta. De fleste protein pulver vil foreslå 8 til 12 gram av væske per porsjon. Velg skummet eller 1 prosent melk hvis du prøver å utvikle magre muskler og helmelk hvis du ønsker å få vekt. Legg til en kopp melk for åtte gram og 1,5 kopper for 12 gram. Hell melken i blenderen og tilsett noen kuber av is.

•  Mål proteinpulver. Flertallet av whey protein selskaper foreslå ett femtinitti scoops pulver i hver servering. Bruk en kniv eller en skje til nivå pulveret som du ikke trenger en dyktig scoop. Tilsett proteinpulver til blender.

Fest lokket. Velg blanding eller bland alternativ og la melk og pulver å kombinere i 30 sekunder eller til glatt. Hvis du ikke har en blender, bruk en blender flaske, en håndholdt enhet som du riste for å blande protein pulver og melk. Whey protein også kan så kombineres med en skje; kan det imidlertid ikke blande godt, og pulveret vil klumpe seg. Hell protein shake i et glass og drikk umiddelbart.

Hint

  • Sjekk alltid utløpsdatoen på whey protein pulver og melk. Unngå inntak av for mye protein. Ifølge Harvard Gazette, kan spise store mengder protein være skadelig for nyrene.