Digidexo.com

Ribose Supplement Information

Det finnes mange kosttilskudd som annonserer muligheten til å forsterke muskel gevinst og kvalitet på trening. Ribose kosttilskudd er ofte sagt å gjøre begge deler, og deres fordeler forlenge selv utenfor riket av kroppsbygging. Likevel er det viktig å forstå hvordan ribose kosttilskudd arbeid for å forstå konsekvensene og mangler.

Funksjoner

Ribose forekommer naturlig i kroppen, som et sukker tilstede i levende celler. Sammen med sin rolle som koder proteiner som RNA (ribonukleinsyre), og DNA (deoksyribonukleinsyre), utfører ribose en viktig rolle i dannelsen av adenosin-trifosfat, eller ATP. ATP er energicellene trekke på for å utføre oppgaver som for eksempel muskel sammentrekning. Så en ribose supplement til slutt gir kroppen med høyere nivåer av ATP, og dermed mer energi til fysisk trening.

Athletic Bruk

Ribose kosttilskudd er ofte tatt av trening idrettsutøvere, siden det er kjent for å øke styrke og utholdenhet, fremme muskelvekst. I tillegg, ribose kosttilskudd velig tillater idrettsutøvere å gjenopprette fra treningsøktene raskere, siden cellene ikke trenger så lang tid å gjenvinne sin energi nivåer. Bortsett fra word-of-munn, men ingen solide kliniske studier har blitt gjort for å sikkerhetskopiere disse påstandene, så ribose kosttilskudd sanne rolle i å fremme fysisk form er udefinert.

Misforståelse

Det har vært noen foreløpige studier kjører på dyr om rollen ribose kosttilskudd i trening, og det kan ha effekter i motsetning til det mange tror. En forholdsvis lav ATP-nivå som er nødvendig for insulinfølsomhet og glukose reopptak i muskelcellene. Med de høye ATP nivåer forårsaket av ribose kosttilskudd, kan glukose være ute av stand til å gå inn igjen i muskelcellene og ingen vekst kan ha funnet sted. Dette har ledet noen forskere til å finne at ribose kosttilskudd er bra for bedre og mer langvarig ytelse, men ikke for selve muskelvekst.

Medisinsk bruk

Ribose kosttilskudd har et bruk utenfor treningsstudioet også. Deres evne til å stimulere cellulær energi er spesielt nyttige i utvinningen av hjerteinfarkt ofre, siden de kan bidra til å fornye hjertevev. I tillegg, for folk som lider av iskemi, kan ribose kosttilskudd forbedre blodsirkulasjonen. Til slutt, ribose kosttilskudd bidra til å stimulere veksten av ATP i lider av ATP uttømming relaterte sykdommer.

Advarsel

Fordi ribose er et kjemikalie som forekommer naturlig i cellene, er det vanskelig å umulig å overdose ved hjelp av ribose kosttilskudd. Imidlertid kan kosttilskudd hente ut noen negative bivirkninger, inkludert diaré, kvalme, hodepine, hyperurikemi, hypoglykemi og hyperuricosuria. I tillegg må diabetikere alltid rådføre seg med sin lege før du tar ribose kosttilskudd eller annen grunn.