Digidexo.com

Hva er årsakene til Øyenbryn Loss?

Hva er årsakene til Øyenbryn Loss?


Alt hår på menneskekroppen, uavhengig av dets plassering, går gjennom hvileperioder og vekst. Når disse hvileperioder bli sjeldnere, begynner håravfall å gå raskere enn hårvekst. Det er da lettere å legge merke til flekker av hår som ikke påfyll så ofte som de en gang gjorde. Øyenbryn er like utsatt som andre typer hår, og årsakene til øyenbryn tap er lik årsakene til andre typer hårtap.

Overgrooming

Plukker eller grooming øyenbrynene for ofte kan føre til tynning øyenbryn hår. Når du slutter overgrooming, vanligvis returnerer normal øyenbryn-hårvekst.

Endokrine Issues

Det endokrine system er hormonell kontroll senter av menneskekroppen. Hvis det endokrine systemet er ute av balanse på grunn av sykdom eller andre problemer, kan hårvekst av alle typer bli påvirket. Når du gjenopprette balansen til din endokrine systemet, kan normal hårvekst fortsette.

Medisiner

Enkelte medisiner, både reseptbelagte og over-the-counter, kan forstyrre øyenbryn-hårvekst. Kjemoterapi og hormon-altering medisiner, for eksempel p-piller, er vanlige gjerningsmannen, som er anti-beslag medisiner og anti-depressiva. Over-the-counter medisiner som ibuprofen og paracetamol kan også forstyrre hårvekst når det tas i store mengder.

Vitaminer og mineraler

Tar mer enn de anbefalte doser av enkelte vitaminer og mineraler kan føre til hårtap. I særdeleshet, B-vitaminer og vitamin A avbryter hårvekst i store doser. Redusere inntaket av disse vitaminene kan reversere problemet.

Infeksjoner og hudsykdommer

Hvor godt håret kan vokse avhenger huden din helse. Soppinfeksjoner kan eksem og lus alle hindre hudens evne til å tillate hår gjennom follikler. Behandle huden tilstand tillater normal hårvekst å fortsette.

Autoimmune sykdommer

Når kroppen begynner å se deler av seg selv som patogener, begynner det å angripe disse delene. Dette er grunnlaget for autoimmune sykdommer som lupus, vitiligo og alopesi. Alle disse lidelser involverer kompliserte sett med symptomer som legene kan hjelpe deg med å administrere. Hårtap kan være vanskelig å reversere, men legen din kan være i stand til å tilby hjelp.

Tungmetaller

Heavy metal forgiftning er mindre vanlig enn tidligere på grunn av statlig kontroll av ingredienser og kjemikalier, men det kan fortsatt være et problem i enkelte områder. Forbindelser som jod, arsen og kvikksølv kan føre til hårtap ved inntak i store mengder. Reversere situasjonen tidlig bidrar til å reversere hår skade.