Digidexo.com

Hvordan redusere blodsukkeret

Høye nivåer av blodsukker er ikke bare usunt, men farlig. Blood kjemi er en delikat løsning som må bo i balanse, eller vil du bli veldig syk. Når du spiser for mye sukker eller spise mat som er lett bearbeidet til glukose, er bukspyttkjertelen tvunget til å skille ut en overbelastning av insulin for å bekjempe økningen i blodsukkeret. Lær å redusere blodsukkeret og føre en sunnere livsstil.

Hvordan redusere blodsukkeret

•  Spis ferske matvarer. Konsumere en diett rik på friske grønnsaker og frukt. Les etiketter og satt mye fiberrik mat inn i kroppen din. Hold deg unna altfor bearbeidet og rask mat. Spis enkel og prøve å gjøre mat hjemme, i stedet for å gripe en hamburger og pommes frites på rømmen.

Skjær ut karbohydrater. Karbohydrater er en av de viktigste måtene å heve blodsukkeret og lagre fett. Hopp pasta, ris, brød og andre matvarer høy i karbohydrater.

•  Unngå søtsaker. Dette er nummer én måte å sende blodsukkeret til himmels. Lær å lese etiketter og bli klar over matvarer med høyt sukkerinnhold.

Exercise. Daglige turer, svømming, aerobic, jogging eller hoppetau - det spiller ikke så stor rolle hvordan du gjør det, bare få kroppen i bevegelse. Regelmessig mosjon hjelper kroppen til å utvise overflødige kalorier og fett fra blodet. Den holder også sukker nivåer normalt.

overvåke blodsukkeret ditt. Hvis du har hatt et problem med forhøyet blodsukker, kjøpe et hjem testing kit og overvåke sukker regelmessig. Dette vil indikere om du trenger legehjelp før du er i krise.

Se legen. Periodiske undersøkelser hjelpe legen til å overvåke utviklingen, spesielt hvis du er diabetiker. I tillegg til å gi forslag om endringer i livsstil som kosthold, mosjon og vektkontroll, Legen må laboratorietester utført på en jevnlig basis.

•  Hold deg rolig. Som enhver annen tilstand, forverrer stresset kroppens kjemi. Når du er stresset, er adrenalin som produseres som respons på den fight or flight-modus. Men adrenalin øker også blodsukkernivået. Få nok søvn, forblir kjølig under press og søke profesjonell hjelp hvis du ikke klarer å administrere dine omstendigheter.

Hint

  • Hvis du blir skjelven, svak, svett eller desorientert, kontakt lege umiddelbart.