Digidexo.com

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Kids

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Kids


Hjemmelagde protein vibrering kan gjøres for barn som rask og sunn snacks. Aktive barn som alltid er på farten, eller barn som har problemer med å få vekt, vil ha nytte av en hjemmelaget protein shake. Det rister kan også gjøres for å være smakfull, og barna vil ikke engang vet hvordan næringsrik vibrering egentlig er. Hold kopper med lokk og sugerør på hånden for å gjøre det lettere å gi disse drikkene til barna som de er på vei ut døra for skolen hendelser eller sport.

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Kids

Crush en kopp is i en blender med litt vann. Bruk nok vann til å dekke isen. De knuste isbiter gjør protein shake størkne bedre og gjøre det smake bedre. Hvis du ikke har en blender eller hurtigmikseren ikke er kraftig nok til å knuse is, hoppe til trinn 2.

Legg i 1-1 1/2 kopper av enten vann, fruktjuice, melk eller soyamelk. Vann vil holde sukker lavt, og vil ikke legge noen ekstra smaker. Bruk fruktjuice i moderate mengder, og være sikker på at den smaker matche fruktene du vil legge til. Den mest velsmakende væske for barn som bruker meieri er melk, så bruk melk hvis de normalt drikke det. Legg soyamelk for barna på en vegansk kosthold. Du må kanskje legge til mer væske som du blande ingrediensene.

Legg 1/2 kopp fersk eller frossen frukt. Jordbær er en velsmakende valg. Blåbær er bra, men blåbær huden kan bli fanget i sine tenner. Bringebær, bjørnebær og bananer er også beste plukker. Bland frukten inn med væsken og isen.

innlemme 1/4 kopp glatt protein mat inkludert tofu eller usøtet yoghurt. Enten man vil legge til en glatt tekstur til shake. For ytterligere creaminess og smak, tilsett en skje med frossen yoghurt eller iskrem. Legg i litt honning for sødme, hvis ønskelig.

Legg i valgfrie ingredienser. En spiseskje med hvetespirer vil legge protein, vitaminer og mineraler. For barn som sliter med økende vekt, eller er idrettsutøver, kjøpe noen pulverisert whey protein. Legg en kule til proteinet riste ved slutten av blandingen. Topp med et stykke frukt, legge et strå og tjene.

Hint

  • Prøv forskjellige frukt kombinasjoner inkludert jordbær og bananer eller blåbær og bringebær. Bruk melk eller soyamelk, avhengig av barnas smak preferanser og ditt budsjett. Ferske eller frosne bær vil fungere. Endre målinger og ingredienser som passer barnets smak.
  • Protein shakes bør være supplerende, og de bør ikke erstatte måltider for barn. Unngå bruk av sitrusfrukter i noen protein shake med meieriprodukter. Unngå å legge rå egg til noen rister. Det er mulig å ha for mye protein; kjenner grensene for barnet ditt basert på vekt. (Se Resources)