Digidexo.com

Bivirkninger av prenate DHA

Prenate DHA er navnet på multivitamin og jern blanding for de med ernæringsmessige mangler, enten fra et dårlig kosthold eller sykdom. Det er også ofte brukt av kvinner under svangerskapet. Den kombinerer essensielle vitaminer samt jern, som skaper sterke, sunne fundamenter for kroppen. Multivitamin er beregnet for daglig bruk. Som med alle typer narkotika eller vitamin, er det noen mulige bivirkninger av å ta prenate DHA.

Vanlige bivirkninger

Det er flere relativt vanlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av å ta prenate DHA. Generelt, disse bivirkningene er ingen større grunn til alarm og avta på sine egne som kroppen blir vant til de multivitaminer. Imidlertid bør bivirkningene forverres eller vedvarer, kan lege være nødvendig. Disse bivirkningene er kvalme, hodepine, gul / orange-farget urin, tap av appetitt, kaster opp, dårlig fordøyelse, halsbrann, søvnløshet, utmattelse, muskelsmerter, raping, gass, tarmsmerter, tinnitus og en ubehagelig metallisk smak dvelende i munnen.

Alvorlige bivirkninger

Det er også flere alvorlige bivirkninger som er forbundet med prenate DHA. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, er akutt legehjelp avgjørende. Et par potensielt skadelige bivirkninger av prenate DHA inkluderer unormal blødning eller blåmerker og ekstrem oppkast og kvalme.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også vurdert muligens alvorlige bivirkninger av prenate DHA. Skulle en individuell opplevelse en allergisk reaksjon på multivitamin, må de slutte å bruke den umiddelbart og få akutt medisinsk hjelp. Noen tegn på allergisk reaksjon på prenate DHA er problemer med å svelge eller puste, uvanlig hevelse, utslett, tungpustethet, elveblest og kløe.

Forsiktig

Folk som vurderer å ta prenate DHA multivitamin må utvise forsiktighet på forhånd. Det er viktig å varsle legen din om din medisinske fortid og eventuelle helsemessige problemer du har eller har hatt i det siste. Folk som er allergiske mot noen matvarer, konserveringsmidler eller fargestoffer, samt de med blødningsforstyrrelser eller anemi bør være spesielt forsiktig.

Overdose

Ved mistanke om prenate DHA overdose, er det viktig å få legehjelp. Noen vanlige, ofte mindre tegn på prenate DHA overdose inkluderer kvalme, kaster opp og forstoppelse. Noen mer-alvorlige tegn på overdose er ekstrem søvnighet, ørhet, svimmelhet, blodig eller mørk avføring, lavt blodsukker, rask hjerterytme, lavt blodtrykk, diaré, flushing, blek hud, dehydrering, koma, kramper, blå negler og lepper, væske i lungene, frysninger og feber. Mange av disse farlige tegn på overdosering kommer fra det faktum at prenate DHA inneholder mye jern. Disse er symptomer på forgiftning jern, som er meget skadelig, særlig for små barn.