Digidexo.com

Alternative behandlinger for Cluster Hodepine

Bruk av alternative behandlinger for å gi lindring fra klyngen hodepine har vært kontroversielt, men har vunnet popularitet de siste årene. Ifølge en 2002 regjering studie sitert på Emedicinehealth.com, mer enn en tredjedel av amerikanske voksne lider av migrene og cluster hodepine slå til alternative behandlinger for lettelse. Mange leger henviser pasienter til alternativ behandling for å utfylle tradisjonell medisin.

Typer

Akupunktur, yoga, tai chi, homeopati, spinal manipulasjon, vitamin terapi og urte kosttilskudd er ofte brukt alternativ behandling for cluster hodepine. Ifølge Peacehealth.org, er hyperbar oksygenbehandling stadig mer populært, og har vist seg å gi lindring fra hodepine symptomer i flere dager etter behandling.

Effekter

Ifølge Healthcares.net, noen eksperter mener at cluster hodepine kan utløses av stress. Mange alternative behandlingsformer, som for eksempel massasje, naturlig lette spenningen ved å slappe av musklene og skape en samlet beroligende effekt. Kosttilskudd med vitamin C og bromelain er tenkt å gi lindring til pasienter med cluster hodepine kan utløses av en økning i Histamin nivåer. Kiropraktikk og akupunktur kan fjerne eventuelle stillestående energier, som forårsaker blokkeringer som kan føre til cluster hodepine.

Fordeler

En rekke behandlingstilbud er viktig fordi det er ingen kur for cluster hodepine. Folk reagerer forskjellig på både konvensjonelle og alternative behandlingsmetoder, og å ha flere alternativer øker sjansene for lettelse. Alternative behandlinger tilby naturlige løsninger som kan hjelpe deg å unngå medisiner. Ved å forsøke å behandle årsaken og ikke bare symptomene, kan alternativ terapi tilby langsiktige fordeler.

Diagnose

Før du starter noen alternative behandlinger for cluster hodepine, må du først besøke din helse-omsorg utøveren å utelukke eventuelle alvorlige medisinske tilstander. Ifølge Mayo Clinic, tester for å diagnostisere cluster hodepine inkluderer en nevrologisk undersøkelse, en CT scan, en MR og hodepine sporing i et tidsskrift som dokumenter når en hodepine oppstår, matvarer spist før utbruddet, etc. Når du mottar en definitiv diagnose av cluster hodepine, kan du begynne å søke alternative behandlinger.

Forholdsregler

Alternative behandlinger er generelt ansett som trygt når utført av en lisensiert utøveren. Før gjennomgår noen alternative behandlingsformer for å behandle symptomene på cluster hodepine, samle så mye informasjon som mulig, inkludert eventuelle risikoer som kan være forbundet med behandlingen. Diskutere eventuelle behandlinger som du vurderer med nevrologen din for å sørge for at de ikke vil forstyrre noen fastsatte medisinske behandlinger.