Digidexo.com

Hvordan du spiser sunt med enzymer og probiotika

Hvordan du spiser sunt med enzymer og probiotika


Det er to nye ord i sunn spising og vekt-tap verden. Disse ordene er enzymer og probiotika, og spise et sunt kosthold krever litt av begge deler.

Hvordan du spiser sunt med enzymer og probiotika

•  Forstå en probiotiske, som er en sunn organisme som lever i fordøyelseskanalen hos mennesker. Økende disse organismene er antatt å ha gunstige helseeffekter på menneskekroppen.

Få nok probiotika, som måles i kolonidannende enheter (CFUs). Avhengig råd av legen din eller hvor mye støtte du ønsker å gi kroppen din, de probiotiske nivåer brukes for tilskudd varierer fra 250 millioner CFUs til 2 milliarder CFUs eller mer.

Velg mat. Probiotika er levende. Det er ingen vei rundt det. Når jeg prøver å øke forbruket av denne levende organisme, er det viktig å konsumere en sunn kilde til probiotika som er sunn og trygg. Mange meieriprodukter inneholder en lactobaccilus, eller meieri organisme, men det beste valget for tilskudd er ofte i kapselform.

Vær oppmerksom på samspillet med enzymer. Det er enzymer i visse matvarer som kan hindre de probiotiske organismer ikke fester seg til veggene i tarmen. Ulike probiotika har ulike forslag til forbruk. For å minske samspillet mellom probiotika og enzymer, velge et produkt som kan tas ved sengetid uten mat.

Hint

  • Rådfør deg med en lege om mengden av probiotika bør du forbruker.