Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Cluster Hodepine

En klynge hodepine har visse egenskaper som skiller den fra andre hodepine. Denne type hodepine er intenst smertefull og forekommer på den ene siden av hodet, forårsaker flere symptomer på den siden, inkludert en vandig øye og en trykkende nesebor. I tillegg er disse hodepine forekommer flere ganger i løpet av et kort tidsrom, i klynger. Å gjøre endringer i livsstil, ved hjelp av alternative behandlinger og tar kosttilskudd er alle naturlige måter å begrense smerter og varigheten av en klynge hodepine.

Å gjøre livsstil endringer

Noen enkle endringer i livsstil vil redusere sjansene for lidelse en klynge hodepine eller initiere en klynge episode. Å drikke alkohol kan føre til en klynge hodepine, selv om du drikker bare et lite beløp, så unngå alkohol kan hjelpe deg å hindre utbruddet av en klynge hodepine. Tobakk og giftig røyk fra kjemikalier kan også forårsake problemer. Nitrater, som finnes i mange typer mat, er cluster hodepine utløser for mange mennesker, som er lavere oksygennivå som oppstår i store høyder, så lese etikettene nøye og bruke andre transportmidler enn flytrafikken kan være nyttig. Til slutt, mange cluster hodepine lider nytte av å ha en konsekvent og tilstrekkelig sovende tidsplan.

Ved hjelp av alternative behandlinger

Bruken av akupressur og akupunktur kan være nyttig for en klynge hodepine lidende. Disse midler rettet mot visse trykkpunkter og nervesentre og antas å frigjøre stress og toksiner fra kroppen. Stress er ofte en trigger for cluster hodepine, så yoga og annen trening kan også være nyttig i lindring av klyngen hodepine smerte. Noen folk som får cluster hodepine har selv fått fritak fra hypnoterapi økter.

Kosttilskudd

Cluster hodepine forekommer ofte hos personer som har lav melatonin nivåer, så supplere melatonin kan være effektive i behandling og forebygging av cluster hodepine episoder. I tillegg kan bruken av cayennepepper i det berørte nesebor avlaste cluster hodepine smerter i lengre perioder. På grunn av sensitiviteten av nesepassasje og styrken av cayenne pepper, er det best å prøve denne behandlingen under tilsyn av en lege.