Digidexo.com

Ernæring tips for studenter

Ernæring tips for studenter


Studenter ofte finne seg presset for tid --- og heller ikke spise eller ikke spise godt. Begge disse scenariene kan være dårlig for en elevs helse. Ernæring tips for studenter inkluderer ideer for å spise på farten og råd for hva du skal spise når det ikke er mye tid eller valg. Å spise sunt er ikke lett i løpet av studietida, men forsøker å gjøre det kan føre til bedre karakterer og til slutt en bedre college opplevelse.

Frokost

Du har hørt dette siden du var barn, men det fortsatt gjelder: Spis en god frokost. Dette er den første måltid på dagen og setter scenen for resten av dagen. Hvis du ikke har tid til å sitte ned og spise, ta en frukt og litt juice til å ta på farten.

Fast Foods

Hurtigmat er aldri et godt valg, men noen ganger i college rask er akkurat hva du trenger. Hvis du kommer til å spise fast food, prøv å gjøre sunne valg, for eksempel en salat tilbys i mange hurtigmat ledd. Velg grillet kylling i stedet for hamburgere og bakte poteter enn pommes frites.

Sunn snacks

Studerer sent på kvelden en tendens til å bringe på munchies. Istedenfor å gå til automaten, nå for en sunn snack som granola blandet med nøtter og enda noen M & Ms å tilfredsstille din søt tann. Solsikkefrø og popcorn uten smør er andre tilfredsstillende snack ideer.

Sukker

Sukker kan gi deg energi, men for mye sukker kan tack på pounds samt bidra til tannråte. Erstatte sukker med kunstig søtstoff, og holde seg borte fra brus. Drikk iste eller vann med sitron i stedet.

Salad Bar

Se opp for kantina salatbar. Bare fordi navnet inneholder "salat" betyr ikke hele baren er sunn. Grønn, grønne salat og andre grønnsaker er bra, men pass opp for salatdressinger, krutonger og andre høy-kalori, høy-karbohydrat elementer.