Digidexo.com

Hva Inneholder Bromelain?

Hva Inneholder Bromelain?


Bromelain er en serie enzymer som ligger i naturlig forekommende mat kilder. I Amerika har urfolk brukt denne helseressurs til å behandle mage og fordøyelsessykdommer. Som i det 21. århundre, helsepersonell utvidet bromelain bruk for å bekjempe alt fra sports-relaterte skader på bihulebetennelse.

Hvordan Bromelain er Made

Den viktigste kilden til bromelain er ananas, et faktum som har tjent bromelain tilnavnet "ananas enzym." Bromelain er laget ved å kombinere de enzymer av stammen og safter av ananas til en enkelt løsning. Tilbyr den moderne markeds bromelain kosttilskudd og legemidler.

Primære bruksområder

Bromelain formuleringer variere basert på deres bruk. I noen tilfeller, letter bromelain dårlig. Bromelain bryter ned dyre-og planteproteiner i tillegg til å styrke fordøyelsesenzymene i magen. En lege eller sport terapeuten bruker bromelain å redusere betennelse stammer fra en skade. Bromelain har også kjennetegnet fremtredende i brannskadebehandling, anti-aging behandlinger, bihulebetennelse, immunsvikt og revmatoid artritt.

Dosering

Du vil se en av to forskjellige enheter forbundet med bromelain - gelatin fordøyelsen enheter (GDU) eller melk Klump enheter (MCU). Ifølge Verdens helseorganisasjon, er en GDU lik 1,5 MCU og en virkelig "potent" form av bromelain besitter et minimum 2000 MCU per 1 gram produkt. The University of Maryland Health Center antyder 500 mg per dag for fordøyelse problemer, 2000 mg daglig for skader og 500 til 2000 mg om dagen for leddgikt.

Betraktninger

Bromelain produkter er ikke for alle under 18 år Hvis du er allergisk mot ananas, ikke ta bromelain. Kvinner som er gravide og personer med visse sår bør også unngå det. Bromelain bruk bør ikke strekke seg utover 10 påfølgende dager. The University of Maryland Medical Center sier også at ingen lider av blødningsforstyrrelser, lever-eller nyreproblemer eller høyt blodtrykk bør ta bromelain. Alltid konsultere med legen din før du tar bromelain.