Digidexo.com

The Best Superfoods for Helse

The Best Superfoods for Helse


Superfoods er kjent for sin høye antioksidantegenskaper og helsemessige fordeler. Mens mange av oss innlemme sunn mat i vårt daglige kosthold, og legger noen av supermat kan ta vår innsats til et nytt nivå - redusere risikoen for hjertesykdom, gi oss mer energi og hjelpe oss eldes saktere.

Granateple

Granateple regnes som en av naturens supermat på grunn av sin høye nivåer av folat, fiber, vitamin C og polyfenoler som er kraftige antioksidanter. Granatepler har vært populære i mange år i Midtøsten og Middelhavet, men var ikke allment tilgjengelig i USA siden 2004 De fleste supermarkeder nå gjennomføre denne sunne og velsmakende frukt. Mange mennesker liker de helsemessige fordelene fra granateple i juice, men du kan også spise terte frø inni frukten. Legge granateple til ditt daglige kosthold kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom, redusere høyt blodtrykk risiko og hindre for tidlig aldring.

Nøtter

Nøtter er et populært tillegg til salater og oppskrifter og mange mennesker liker dem som snacks. Bortsett fra deres god smak, har du nå flere grunner til å nyte nøtter i moderate mengder hver dag. Mandler, valnøtter og hasselnøtter anses supermat fordi de bidra til å redusere våre nivåer av dårlig eller LDL kolesterol, uten å forårsake våre nivåer av gode eller HDL kolesterol til raser nedover. Rik på antioksidanter og vitamin E, nøtter også bidra til å fremme god hjertehelse. Når du legger nøtter til ditt daglige kosthold, sørg for å holde seg til moderate mengder av ikke mer enn ett gram om dagen, som de er høy i kalorier også.

Gresskarfrø

I tillegg til nøtter, frø gir mange helsefordeler. Gresskarfrø er nå betraktet som en superfood og er tilgjengelig i klar-til-spise pakker, eller du kan steke din egen. En god kilde til fiber, er gresskarfrø også kjent for sine høye nivåer av jern og vitamin K. Gresskarfrø er også en god kilde til protein, noe som gjør dem en hendig tillegg til salater eller vegetarmat. Forbruker mat med høyt protein hjelper squelch sultfølelse, fordi det hjelper deg til å føle deg mett lenger. Snacking på gresskarkjerner er et sunt alternativ til sukker laden mat. Men gresskarkjerner er høy i kalorier, så hold det for en unse en dag eller mindre.

Kale

Kale er en mørk grønn, bladrike grønnsaker som er høy i vitamin C, vitamin A, kalium og kalsium. Legge denne supermat til ditt daglige kosthold kan forebygge eller redusere høyt blodtrykk. Kale er en ofte oversett medlem av kål familien som kan friske opp salater eller spist braised. Når du kjøper Kale, unngå bunter som har en gul støpt eller er brun i fargen. Kale bør føle skarpe, ikke gummiaktig. Dette grønnsak varer vanligvis i kjøleskapet i tre eller fire dager.