Digidexo.com

Hva Foods Hjelp med Stress

Hva Foods Hjelp med Stress


Hvis du føler deg stresset på jobb, kan det være noe du drakk. Ifølge Stress Relief Handbook, koffein kan bidra til å øke produksjonen av en stress-forårsaker hormon kalles kortisol. I tillegg kan alkohol være en dempende hvis de spises i store mengder, og sukker kan la deg følelsen drenert etter en innledende høy. For å bekjempe disse effektene, spise mat som lette stress som grønne grønnsaker, bær, kylling, kalkun og hele korn.

Grønnsaker

Grønne grønnsaker som spinat, brokkoli, grønnkål, grønne grønnsaker, romanosalat, rosenkål, grønn paprika, erter og grønne bønner inneholder kalium og B-kompleks vitaminer. Dette er viktig i etableringen av serotonin, en stemning som øker kjemiske. I et intervju med trener og ernæringsfysiolog Bob Greene, identifiserer Dr. Rovenia Brock kikerter og rød, oransje og gul paprika som stress-reduserende matvarer som inneholder vitamin A, vitamin C og folat. Disse bidra til å forbedre energi og revitalisere celler skadet av stress.

Bær

Blåbær inneholder en høy konsentrasjon av vitamin C, vitamin E, mangan og fiber. De inneholder også antioksidanter som hjelper kroppen rense seg med urenheter, og bidra til å redusere kolesterol. Fiberinnholdet i blåbær hjelper også fremme sunne avføring. Jordbær er en god kilde for folat, kalium fiber, vitamin C og mangan. De har også næringsstoffer kalt fenoler som er anti-inflammatorisk og bidrar til å bekjempe kreft. Bjørnebær har et fiber som kalles pektin - også funnet i epler - som kan bidra til lavere kolesterol.

Kylling og kalkun

Kylling og kalkun kan bidra til å avlaste stress fordi begge inneholder tryptofan, en essensiell aminosyre som regulerer nervesystemet funksjoner som hvile, søvn og avslapning. Tryptofan hjelper også regulere appetitten og heve humøret. Selv om tryptofan er også funnet i rødt kjøtt, nøtter, frø og tunfisk, den har en høyere konsentrasjon i kylling og kalkun, og er kilden til den søvnige, innhold føler noen mennesker får etter en Thanksgiving måltid.

Helkorn

Hele korn har fått mye oppmerksomhet på grunn av en rekke helsemessige fordeler. Ifølge helkorn Council, hele korn redusere risikoen for slag og hjertesykdom, bedre vektkontroll og hjelpe kroppen å opprettholde sunnere blodtrykk nivåer. Noen vanlige hele korn er brun ris, havregryn, hel havre og bygg. Brun ris er et godt eksempel på en hel korn som kan bidra til å redusere stress fordi i motsetning til hvit ris, betyr det ikke øker blodsukkeret og føre til svingninger som kan bidra til høyere stressnivå.